Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Enskede IK
Est 1914
Pojkar 06 Vit

Enskede IK Vit
vs
Djurgårdens IF FF P07-1
Enskede IK VitvsDjurgårdens IF FF P07-1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 04 september, 18:30
Plats:Enskede IP 3
Samling:17:45, Enskede IP
Aktivitetsinfo: Hej
Vi spelar en träningsmatch mot Djurgårdens IF FF P07-1 på fredag kväll 4/9 hemma på Enskede IP på plan 3. Formatet är 11-manna och 2 x 40 minuter.
Samling kl 17.45, matchstart 18.30 och slut c:a 20.30.
Svängigt värre
2020-09-07 09:13
Målrik och böljande match med nerv...
Fredag kväll. Djurgårdens IF FF P07-1 ställde upp på att möta oss i EIK  P06 Vit i en träningsmatch på IP. Formatet 2 x 40 min på 11-manna. Innan  matchen talade vi inom laget om vikten att förstå att det är träningsmatch och att vi kommer att prova olika uppställningar under matchen. Sagt och gjort.
DIF bjöd på snabb och passningssäker fotboll i den första halvleken. De riv igenom på kanterna där de överbelastade och spelade upp bollen på ytor som vi inte bevakade. Ofta riktigt snyggt och vi släppte in några bollar på det. Samtidigt bjöd vi i EIK upp till åtskilliga farliga lägen och vi satte några tunga skott i DIF:s mål.   
I halvtidssnacket analyserade vi matchbilden från den första halvan och så var det dags för ny uppställning. Ta ansvar för sin position, spela kompakt och agera enligt spelidén. Vi ville stänga av möjligheterna till den typ av uppspel DIF gjort bakom våra ytterbackar.
När vi drog igång i andra gjorde DIF ett tidigt mål. Grabbarna stod på hälarna. Men kanske var det det som tände till dem, för sedan bjöd EIK upp till en disciplinerad fotboll. Målen kom och lägena radade upp sig. Det blev lite skakigt på slutet, men orken och viljan fanns kvar för att bärga segern. EIK vann med 9 - 7 i en målrik och svängig match.

Kul träningsmatch och väl spelat grabbar!


<< Tillbaka