Säsongsavslutning i dur för Gul
2017-10-05 21:37
Laget mot Haninge och bilder från matchen
Söndagen den 1/10 var det dags för lag Gul att spela säsongens sista match och den skulle spelas på Torvalla IP ute i Haninge.

Matchen började bra och laget dominerade hela första halvlek och skapade flera fina anfall och målchanser samt tre mål. I den andra halvleken slappande killarna av lite vilket gjorde att Haninge kom in i matchen och därmed lyckades få in ett reduceringsmål. Matchen slutade dock som de tre senaste och vi avslutade därför med vår fjärde raka vinst. 

Jag (Johan) och Daniele vill tacka alla spelare och föräldrar som varit med under denna säsong samt alla grupper för ett bra samarbete och för en lyckad säsong.

Daniele Marletta
Johan Strokirk
Alla bra ting börjar någonstans...
2017-09-22 22:00
Bilder från kvällens match
...och efter kvällens match kan vi kontatera att det fortsätter då vi tog den tredje raka vinsten i rad.

Kvällens match den 22/9 spelades på ett regnigt Enskede IP och killarna mötte ett Tungelsta IF som tidigt i matchen gjorde mål med ett fint distansskott.  Killarna lät sig dock inte nedslås utan visade god vilja och nerver av stål och lyckades vända på resultatet innan pausvilan. 

Under andra halvlek "brände" killarna några fina chanser men var ändå tillräckligt fokuserade för att stänga matchen med ytterligare två mål. Matchen präglades annars av en hel del fint passningsspel och kombinationsspel trots att fotbollsplanen var blöt och svårspelad.

Tack till publiken och våra duktiga spelare.


Daniele Marletta 
Johan Strokirk

Det fina spelet fortsätter
2017-09-20 12:17
Bilder från matchen samt Gröna kortet utdelning

Efter lunch på söndagen den 17/9 var det dags för lag Gul att spela bortamatch och denna gång var det i Nynäshamn.  Funderingen inför matchen var just om vi skulle kunna upprepa det fina spel som vi hade veckan innan.


Redan vid matchstart fick killarna grepp om matchen och med snabba omställningar och fint kombinationsspel satte de ordentlig press på motståndarna.   Trots många anfall var det dock lite svårt med själva avsluten och Nynäshamns målvakt var fantastisk matchen igenom och stod för många räddningar (bland annat en trippelräddning).  Efter ett tag fick dock killarna hål på Nynäshamn och sedan blev det flera mål.


Våra motståndare fick ett tröstmål på en kontring men hade i övrigt svårt för att komma fram då de blev av med bollen vid varje försök till anfall och vi kunde, när matchen var över, konstatera att förra veckans fina spel fanns kvar.

Daniele Marletta
Johan Strokirk
Vackert spel mot Tyresö FF
2017-09-10 21:34
Bilder från dagens match

Tidigt på söndag morgon den 10/9 samlades 11 spelare på Enskede IP för att ta sig an Tyresö FF S/B 2. Vädret var rätt bra så förutsättningarna var goda.

Matchen började med att gästerna fick till ett mål men sedan tog vi tag i det och publiken fick se ett mycket bra spel med många 1-2 touch, bra löpningar och stark kämparanda.  Detta gav också utdelning i form av flera gjorda mål från vår sida.


Tack för en fin match, nu hoppas vi på att få uppleva detta även nästa vecka.Daniele Marletta


Igång igen.
2017-09-02 23:21
På eftermiddagen den 2 september inledde lag Gul den andra delen av säsongen i sanktan genom att spela bortamatch mot Älta IF.

Matchen började lite trevande för vårt lag medan Älta tog tag i spelet och fick därigenom ganska snabbt fram en målchans som också resulterade i matchens första mål. Killarna växte in i matchen och under större delen av andra halvlek hade de det mesta av bollinnehavet men inte marginalerna på sin sida. Publiken fick dock se ett mycket fint spel som bådar gott inför hösten.

Daniele Marletta 
Johan Strokirk

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Enskede IK, 22/02 17:55 
Enskede IK, 15/02 13:35 
Enskede IK, 02/02 17:10