Kämpainsats mot Skogås Trångsunds FF
2017-06-13 21:39
Eftersom det var sista matchen för våren bjöds alla spelare på glass efter matchen
Lördagen den 10 juni var det dags för vårens sista match innan sommaruppehållet. Matchen spelades på Enskede IP så vi hade hemmaplan och motståndare denna vackra dag var Skogås Trångsunds FF. 

Skogås var något bättre matchen igenom men killarna stod emot bra och skapade flera fina chanser där några kanske var värda ett bättre öde. Tillslut fick dock Skogås utdelning men mer blev det inte och killarna kämpade på ända till slutet.

Jättebra kämpat killar, nu tar vi sommarlov och laddar om för höstens matcher.

Daniele Marletta 
Johan Strokirk
Tung match mot FOC Farsta
2017-06-03 13:10
Förmiddagen på Farsta IP
Lördagen den 3 juni var det dags för den 5:e matchen med lag Gul och denna förmiddag var det FOC Farsta som stod för motståndet.  

Farsta inledde friskt med att slå långbollar på sina tre snabba anfallare och fortsatte sedan att spela så hela matchen. Deras spelstrategi visade sig vara oerhört effektiv då de gjorde flera mål på det sättert att spela. Enskede skapade några chanser i varje halvlek men fick ingen utdelning trots några riktigt fina anfall. Nu tar vi nya tag och blickar mot nästa match. 

Daniele Marletta
Johan Strokirk 

Spännande avslutning mot Hanviken
2017-05-20 13:41
Återigen lördagsmatch på morgonen och den här gången var det Hanviken SK som stod för motståndet. Ganska tidigt började killarna rulla boll och hittade flera fina kombinationer med varandra vilket ledde till att ett antal anfall och chanser skapades. Hanviken hade några lyckade kontringar och i slutet av matchen var det just en sådan som avgjorde. 

Mycket bra kämpat idag killar.

Daniele Marletta
Johan Strokirk 
Petter Jonsson
Övertygande spel mot Vendelsö IK
2017-05-14 20:15
Några bilder från dagen
På söndagen den 14:e maj var det dags för lag Gul att spela bortamatch och det var Vendelsö IK som stod för motståndet. Vid ankomsten till Vendelsömalmskolan började oroande moln dyka upp och det kom även ett par droppar med regn. Lyckligtvis var det solsken och blå himmel igen när vi kom ut ur omklädningsrummet efter matchgenomgången.

Redan från start kopplade laget greppet om matchen och efter en stund hade också första och andra målet kommit. Under andra halvlek fortsatte det fina spelet och mängder med fina anfall, och ett par mål till, skapades. Även försvarsspelet var mycket bra och målvakterna (två denna dag) hade lagom mycket att göra.

Vi vill efter denna dag tacka spelarna, ledarna domaren och publiken.

Daniele Marletta 
Johan Strokirk Fint spel mot Stuvsta
2017-05-06 23:02
Dagens match i bilder
På lördagsmorgonen den 6 maj var det dags för en ny match för lag Gul. Denna gång stod Stuvsta IF för motståndet och från Enskede deltog spelare främst från lag Blå och Svart. 

Även denna gång skapades många målchanser och publiken bjöds på fint spel.

Daniele Marletta 
Johan Strokirk