Välkomna till Enskede IK P06 Vit
Vi är Enskede IK P06 Vit, en del av Enskede IKs framtid, i en av Stockholm största föreningar.

Laget består av drygt 30 st killar som började träna våren 2012. Vi tränar både sommar och vinter, samt deltar i många olika cuper. Tränarna är utbildade och engagerade föräldrar med mål att erbjuda samtliga spelare en kul och utvecklande fotbollsverksamhet där spelarna får grundläggande kunskaper om fotbollens olika delar. Målsättningen är det ska vara kul med fotboll, vilket blir drivkraften till att vilja träna. 


Under vintern tränar vi och spelar futsal två gånger i veckan och under seriespel bedriver vi ordinarie fotbollsträning tre gånger i veckan med sammanhängande träningsuppehåll i juli.     


Under 2017 har vi fyra lag i Sanktan, i tre olika divisioner- lätt, medel och svår. Vår ambition är även att delta i någon turnering utanför Stockholm.

Vintercupen 2018
2018-02-18
Grym insats i årets upplaga av Vintercupen. 4 segrar och en förlust i svår/extra svår gruppen.
Väl kämpat killar!
Säsongen 2018 är igång . . .
2018-02-11
Det är riktigt roligt att se att så många killar håller igång vår fina verksamhet under vintersäsongen.

Vi har lyckats hålla oss till två-tre träningar i veckan där vi har har varvat fys och konditionsträning i liten hall med inomhusfotboll under helgerna.

Under jul och mellandagarna körde vi gång med "turneringstouren" med spel i Johan Björkmanspokal samt två lag i ST-cupen. Därefter har vi hunnit med att spela HD-cupen samt Färingsö Träbollen. Mycket trevliga turneringar där killarna har bjudit på fin fotboll och har haft mycket trevligt tillsammans.

Nästkommande turneringar blir Vintercupen, Kamratcupen Sportlov, Kick-OFF cup 2018 samt Kamrat9ian.

I skrivande stund har vi även fått möjligheten att träningsspela utomhus mot Rågsved och Vendelsö i 9-manna. Två roliga matcher där killarna redan nu visar att de kommer att anamma 9-manna fotbollen på allra bästa sätt.

Fortsättningsvis under vintern kommer vi att träna på tisdagar (utomhus Enskede IP), torsdagar (fys och teknik inomhus) samt lördagar (futsal inomhus i stor hall). Detta fram till april då vi får våra nya träningstider från klubben.

Fram till Sanktan starten i April har vi även bokat in träningsmatcher i stort sett varje helg. Håll koll på kalendern och kom ner och stötta laget!

Forza Enskede IK P06 Vit!


Säsongsavslutning på O´learys Tolv 8/11 2017
2017-11-08

Fler bilder (+7) >>
Bowling, mat och dryck samt trevligt häng på O´learys Tolv.
Vi körde en favorit i repris på årets avslutningsfest. 
Bowling, en god middag samt trevligt häng på restaurang O´learys Tolv.

Nu inväntar vintersäsongen med utomhusträningar och inomhusfotboll , fysträning, roliga turneringar samt förberedelser inför nästa säsong.

Forza EIK P06 Vit

Exit cup 2017 - 28-29/10
2017-10-29
Glada killar efter vinster i Exit cup 2017
I helgen spelade vi vår första 9-manna turnering Exit cup anordnad av Stadshagens IF.

Vi ställde upp med två lag som spelade fyra matcher var. Ett av lagen var en mix av vårt vita lag med det gröna 06 laget.

Killarna visade klart och tydligt att de var sugna på att testa de större ytorna som 9-manna erbjuder och anammade snabbt de instruktioner som vi tränare hade gett dem. Mycket fint spel med jämna matcher resulterade i att båda lagen vann båda gruppspelen samt gick segrande ur sina placeringsmatcher.