Enskede P 05 Grå
Enskede P 05 Grå mars 2016

Träningsmatch 7-manna medel vs älvsjö AIK röd
2017-03-20 22:18
Söndag 19/3 
Vi har denna dag bjudit ner Älvsj till ett soligt Enskede IP för träningsmatch.
Vi börjar matchen på ett väldigt bra sätt med ett stort bollinnehav och mycket bra tålamod i spelet där vi hela tiden involverar alla lagdelar, dock så går det lite väl sakta ibland och det känns som att vi försöker finspela och passa oss hela vägen in i mål.
Älvsjö känns denna dag som att de denna dag fokuserar på försvar och omställningsspel och kontrar varje de får bollen och de har ett par väldigt individuellt duktiga spelare som ställer till problem för oss, halvtidsresultat 1-2.
Vi pratar inför andra halvlek om att skruva upp tempot något,snabbare kombinationsspel 
lite hårdare jobb och framför allt att mycket tidigare ta avslut mot mål.
Andra halvlek känns långa stunder som spel mot ett mål mot ett tappert kämpande Älvsjö,
Vi spelar mycket fin fotboll där vi många gånger lyckas slå passningar som skär igenom två linjer där vi kommer löpande i djupled för inspel på ett tillslag, mycket bra killar! 
Älvsjö är väldigt duktiga på att ställa om snabbt och är effektiva i straffområdet så vi får se upp med var vi tappar boll då det lätt straffar sig att gör detta i fel skede.
mot slutet av matchen tar vi över helt och hållet och pressar på för kvittering och till slut lyckas vi. 
Slutresultat 3-3 och känslan är att vi gör en mycket bra match som vi borde vunnit stort.

Vi tackar domaren publiken samt trevliga Älvsjö för en rolig match.
Katrineholms konstgräscup 9-manna
2017-03-20 21:41
 Lördag 18/3
Vi åker denna dag med det lag som skall åka ner till Göteborg och spela Future cup med fokus på att prova lite olika konstellationer i de olika lagdelarna för att se lite grann hur vi skall formera laget där nere.
Vi spelar 4 matcher varav den första mot hammarby som blir dagens plattmatch för våran del och ingen av lagen gör i min mening någon speciellt bra match , den är ganska chansfattig och tempot är inte heller vad jag vet att både hammarby och vi vill och kan, vi bjuder på två mål denna match och det slutar med förlust 0-2. 
Vi talar en del efter matchen om just bolltempot och även viljan att deltaga i varje moment såväl offensivt som defensivt , att ta löpningarna som krävs , vara mycket snabbare i att erbjuda  understöd samt vinklar för att snabbt kunna vända spel och såga sig igenom motståndarnas linjer.
Matcherna som följer är Sollentuna ggr 2 samt Lidingö.
Spelet blir bättre och bättre för varje match och vi får stundtals se en mycket bra fotboll denna dag där våra motståndare knappt får låna bollen, många vackra uppspel mot hög press, lugna och trygga med boll ,många spelvändningar på både defensiv och offensiv planhalva.
Även om de tre sista matcherna slutar med kryss så är vi mycket nöjda den attityd och det vackra spel killarna visat denna dag. 

Bra jobbat boys!

Vi tackar arrangörerna ,motståndarna domarna samt publiken för en trevlig dag.

Träningsmatch 7-manna med vs FOC Farsta
2017-03-12 23:09
Söndag 12/3 
Även denna dag står trevliga Farsta för motståndet och denna gång på ett soligt Farsta IP.
Matchen börjar och  det känns väldigt bra , vi börjar matchen precis som föregående dags match med ett stort bollinnehav och bra tålamod i speluppbyggnaden ,Farsta pressar högt 
och spelar med en 3-3 uppställning vilket ger oss ett väldigt bra tillfälle att träna uppspel 
samt avmarkerade rörelser kring bollhållare, vi löser denna uppgift ofta på ett mycket bra sätt.
i Perioder böljar matchen fram och tillbaka och Farsta skapar en hel del lägen ,dock pga av våra egna misstag, felpass mm och att vi inte riktigt är snabba nog med att erbjuda bollhållaren alternativ.
Men trots detta är vi mycket nöjda med matchen då vi under långa perioder spelar en mycket bra fotboll och skapar mängder av målchanser,under långa perioder lämnar ej bollen Farstas planhalva, vi skapar anfall efter anfall både vi snabba kombinationer och längre spel i djupled, slutresultat förlust 1-2 men vi är mycket nöjda med dagens prestation och tackar för en utvecklande match. 

Vi tackar domaren Publiken samt Trevliga FOC Farsta för en bra match.
Träningsmatch EIK vs Farsta 9-manna svår
2017-03-12 22:48
Lördag Förmiddag 11/3 Träningsmatch mot FOC Farsta .
Vi fortsätter att jobba långsiktigt med spelarutveckling och fokuserar fortsatt på att få med alla lagdelar i anfallen samt att hitta rätt i vårat presspel, första halvleken börjar och det märks snabbt att vi kommer att föra denna match spelmässigt, vi spelar oss bra ur motståndarnas press gång på gång och hittar ofta in till rättvända centrala fältare som kan erövra nästa spelyta , vi gör detta mycket bra och vänder spel lugnt och fint.
Trots att vi gör detta bra  så kommer vi inte riktigt upp i den nivå vi kan och vill i första halvlek,vi skapar inte de riktigt farliga målchanserna, vi är inte tillräckligt snabba med att fylla på i korridorerna vilket gör att vi hamnar något "mitt emellan" när vi tappar boll i fel lägen, Farsta har också några individuellt duktiga spelare som straffar oss när vi alldeles för lätt tappar bollen i uppbyggnaden, halvtidsresultat 0-1.
Vi talar i paus om att vi måste vara något mer skärpta och rejäla i spelet utan boll, komma snabbare in i press, fler avmarkerade rörelser runt bollhållare mm.
Vi börjar något slarvigt och spelet böljar fram och tillbaka första 10 min, vi börjar sakta men säkert att ta över mer och mer och Sista 15-20 min är i stort sett allt spel på Farstas planhalva bortsettt från enstaka kontringar.
Sista 15-20 min spelar vi riktigt bra fotboll där vi varierar kort samt längre spel, väggspel överlapp mm och radar upp målchanser och vi lyckas i matchens slutskede vända, starkt jobbat killar!

Slutresultat vinst 2-1

Vi tackar Domaren publiken samt motståndarna för en bra match.