Välkommen till Enskede IK P05 Grön!
Kamratskap och laganda - det vill vi satsa på i vårat lag!
 
Matchrik cupdag i Stockholmsmästerskapen 14/10
2017-10-14 18:14

Fler bilder (+4) >>
Vem hade trott att himlen skulle bli blå idag?
Tidig morgon, regn och svårt att hitta till Hjorthagens IP var den mindre mysiga delan av dagen, och sol frampå eftermiddagen, pizza och massor av fotboll var det trevliga. En lugn cup - två grupper, två planer, matcher varje hel- och halvtimme och saxat, så att vi kunde heja på varandra i våra båda lag. Olika sorters matcher, vinster, lika och förluster - och som det brukar - fantastiskt spel i många stunder, och väldigt mycket kämpaglöd. Men det kändes i kropparna på slutet, både hos spelarna och publiken. Fantastiskt kul att så många föräldrar, syskon och vovvar kommer och hejar! Tack alla!

Resultaten finner ni här: http://www.cupmate.nu/cup/djurgardens-if-fotboll-stockholmsmasterskapen
Sista helgen med gröna i sanktan 2017
2017-10-01 16:04
Säsongsavslutning på 2017 års Sankterikscup. Två spännande matcher hemma på IP på lördagen. På morgonen mötte vi klubbkompisar i det grå laget i en 7-mannamatch (den sista med 7 i sanktansammanhang?), och utsattes för ett starkt lag som snabbt fick övertaget i första halvlek och flera mål. Men efter coachning i halvlek med Malin, fint målvaktsjobb och påminnelse om de tre T:na tempo, tålamod och tillit - kunde våra gröna killar komma igen och till och med vinna. En fantastisk laginsats och prov på härlig inställning hos våra spelare. På eftermiddagen var det dags för Niclas och hans gäng att ta emot Värmdö i en 9-mannamatch i begynnande höstkyla. Stora delar av spelet skedde på motståndarnas planhalva och gröna hade mycket boll och fint samspel och ofta  bra bredd. Det kändes som en rättvis seger när domaren blåste av matchen.

Tack alla gröna spelare för denna säsong! Vi vuxna tycker att ni är grymma! Nu ser vi fram emot en härlig cupdag 14 oktober!
Matcher i helgen
2017-09-19 21:37
En hemma och en borta
I helgen körde vi morgonpass och hade hemmamatch på lördagen mot Söderkamraterna. Den slutade med en övertygande seger till gröna laget. Det var mycket bollfight och en rolig match att titta på.

Och tidigt på söndagen spelade vi mot Boo ute i Nacka, en fantastiskt bra match, särskilt i andra halvlek. I fokus denna helg (också) var passningsspelet (bland annat). Sen hade vi några killar som körde gul match i Nynäshamn också. Sista helgerna nu med sanktan. Sen ser vi fram emot cupspel 14 oktober!
Nu är höstsanktan igång!
2017-09-03 21:04
Lite bildströssel
Vi har spelat flera matcher redan, och även hjälpt till hos röda och blå lagen, och också fått hjälp. Kul att vi kan hjälpas åt. Lag Gul har också varit igång denna helg - se under gula lagets sida. Träningarna löper på på tisdagar och torsdagar. Vi ses! (Och hoppas du hade en kul svensexa Niclas (som kidnappades efter lördagsmatchen; ) )