Välkommen till Enskede IK P05 Grön!
Kamratskap och laganda - det vill vi satsa på i vårat lag!
 
Sportlovet tjuvstartat med sport
2018-02-22 21:47
Lagledarledd träning
Ikväll var våra tränare på vift och ett par vikarier fick hoppa in. Tack till Thierry och Emma som kom och fick killarna att svettas lite. Vi ses efter lovet, ha det så skönt allihopa. 
KFF-cupen 2018
2018-02-11 22:02
Fnissigt och ovant - det här gänget behöver medietränas!
Eftersom förra cupen hade ett lite tråkigt avslut åkte vi med i stort sett samma gäng tillbaka till Kungsängen, för att delta i KFFcupen. Det blev spännande matcher och en uppåtgående trend med förlust, oavgjort, seger - i gruppspelet, sen seger i åttondelsfinal och en otroligt spännande kvartsfinal som gav oss alla som tittade hjärtsnörp. Och till slut avgörande på straffar - med fantastiska målvaktsräddningar och en förlust som sved. Men vi summerar en bra cup med mycket vilja och spelglädje och bra stämning i laget, där alla peppade varandra - och kämpade hela vägen, som ett lag. Malin införde ett fjärde T - som i Tillsammans (de tre andra: Tillit Tålamod Tempo). Roliga och tighta matcher att titta på, och det går verkligen undan i 5-manna inomhus. När besvikelsen lagt sig lite så är vi nog rätt nöjda med dagen ändå.

Intervju med gänget: https://solidsport.com/kff-cupen/watch/enskede

Resultat: http://www.cupgeneralen.se/hem/kff-cupen-2018/?op=showschedule&cupid=163&classid=565
Cup med strul Järfälla 27 jan 2018
2018-01-27 21:12
Mycket Enskeze
JÄRFÄLLACUP 2018
11 av våra fotbollskillar, tre ledare och föräldrar tillbringade lördagkvällen i Kungsängen på fotbollscup. Efterlängtat att få spela cup! Vi hade två 5-mannalag med och en kille från grålaget stärkte upp. Inomhusspel bidrar till mycket bolltouch för alla i laget, delaktighet i både anfall och försvar och mycket rörelse. Efter tre matcher var i gruppspel var det dags för kvartsfinaler i B-slutspel. Våra två egna lag hamnade i samma och fick mötas. Efter en stund in i matchen visade sig att ett av våra lag var på fel plats. Men istället för att bryta matchen så lät de oss spela färdigt. Det innebar att ett lag var vidare till semi och ett utslaget. Under tiden spelades dock inte den andra felaktiga matchen mm. När det var dags för semi så var det 5 lag kvar. Då bestämde funktionärerna att stryka vårt Enskede lag pga vi spelat fel match. Deras inställning var att det enbart är ledarens ansvar och inte domaren eller funktionärer. Självklart stor besvikelse och frustration bland både ledare och spelare. Vi får ta med oss spelet från gruppen, cupatmosfären och lagkänslan! Vi kommer spela många cuper i framtiden! Vi ska även kolla upp om vi kan få till en till inomhuscup i år.
Trevlig söndag önskar ledarna (genom Malin)
Årets sista träning och Gott 2018!
2017-12-31 13:15
Gårdagens glada gäng.
Sista träningen 2017 igår.
På frågan om vad som var Årets höjdpunkt svarade alla - Aroscupen. Så anmälan till Aroscupen 2018 28/6 - 1/7 är nu inskickad!

Härnäst: träning på Frysen 5 januari, cup i Järfälla 27 januari, träningshelg 24-25 mars. (350 kr i bokningsavgift till träningslägret mottages tacksamt, swisha Ulrika). Vi ska delbetala denna vecka.

Gott nytt år alla gröna spelare, syskon och föräldrar!
/Ledargänget