Vill du börja spela fotboll och född 2012/2013? Anmäl dig här!
Enskede IK P04 Svart

Vi är ett lag som spelar i Sankta division 1 & 2 under år 2018 !

Vår grundmodell är att varje spelare ska nå sina personliga mål i kombination med lagets totala målsättning. Vi tror på att ge varje spelare förutsättningar att kunna maxprestera på rätt nivå. Utifrån detta ger vi alla spelare anpassad träning och utmanande matcher som ger rätt förutsättning efter spelarens kunskaper och fysiska förmåga.


Grundmodell gjorde att vi vann Sanktan både division 2 & 3 år 2017!


Provträna med oss

Har du hög ambition och stor träningsvilja? Är du motiverad att sikta högt?

Då är du varmt välkommen att kontakta tränaren Linnea Bergh 070-2415929

 

Träningar 2018


Måndagar kl. 20.00-21.30 Enskede IP plan 3

Torsdagar kl. 19.00 - 20.30 Gubbängängens BP

Fredagar kl. 19.00 - 20.30 Gubbängens BP


Matcher och Cuper

Vi kallar separat spelare i laget till matcher och Cuper utifrån nivåer. Kallelser skickas via SMS & Mejl.


Om du företräder ett fotbollslag som kan tänka er att spela matcher med oss så är du varmt välkommen att kontakta vår lagledare eller vår tränare. Vi är alltid intresserade av att spela träningsmatcher och då i nivåerna div 1, 2 och 3 med inriktning på 11-manna. Kontakta vår Lagledare för planering.

Premiär i division 1 & 2
2018-04-08 18:50

Premiär matchen mot Karlbergs BK i div 2 började trevande och lite rörigt, till viss del beroende på coachmissar där flera spelare sattes på ovana positioner, detta ledde till att vi slumpmässigt tappade in ett par mål för mycket. Men efter att ha rätt ut positioneringen så visade spelarna att de kan ta ansvar på bästa sätt. Vi vänder ett tvåmåls underläge till vinst. Vi var det bättre spelande laget. Premiärmatchen i div 2 gav oss 3 välförtjänta poäng.

 

Premiärmatchen mot AIK-U i div 1 (se bilden) får bli en lärdom! Att kliva in på planen och inte vinna boll, slarva med passningar och agera lojt går inte. Vi är definitivt det bättre laget, men viker ner oss och spelar osäkert, endast två spelare i Enskede i första halvlek tar ansvar och det är nio för få. Det ramlar in hela 5 mål helt i onödan i baken på oss.

Efter halvtidsvila och ett snack ger det önskad effekt. Bättre fokus och vi får fler bollvinster så når AIK endast ett fåtal gånger fram till vår planhalva. Vi reducerar till slutresultatet 3-5, men vi tappar onödigt 3 poäng. Det positiva vi tar med oss är att vi reser oss som ett lag efter halvtidsvila. Bara att ta nya tag!

 
Vi har landat !
2018-04-06 10:58
Några av många fina ögonblick i Marocko !
Vi är tillbaka efter ett fantastiskt träningsläger i Marocko. Laget har fått många fina dagar tillsammans där fokus varit på träningar och matchspel mot lag från Marocko (bl a PSG Akademi och Rabat Akademi).

Tack alla spelare, ledare och medföljande föräldrar som gjort denna resa tillsammans. Och ett stort tack till alla chafförer som såg till att vi kom till och från Arlanda på bästa sätt.

Nu är vi laddade inför fotbollssäsongen i Sverige med start i Sanktan inom kort.

Håll koll på lagets kalender - Vi ses snart igen!
Uppladdning inför säsongen !
2018-03-26 09:10
Snyggaste laget !
Vi tränare och ledare i EIK P04 Svart är otroligt nöjda och stolta över lagets uppladdning inför säsongen och inför träningslägret i Marocko. Alla detaljer börjar att komma på plats inför säsongen och träningslägret.

Fredag 23/3
Match i Ersan Cup åttondels-final mot Gustavsberg. Vi förlorade med uddamål där vi trots minimala träningstider och matchertider presterade vårt yttersta och är mycket nära att vinna. Bra jobbat!

Lördag 24/3
Träningsmatch mot FC Nacka där vi spelar jämt till sista minuten då bollen hamnar i fel mål. Surt att laget förlorar med med udda mål, men ni jobbade fantastiskt och tog ansvar i alla delar. Bra grabbar!

Söndag 25/3
Fantastiskt att vi "nästa" fick alla spelar till lagfotografering, snyggaste laget!
Lite senare inomhusträning för delar av gänget. Tyvärr så fick vi en inställd träningsmatch sent på kvällen då belysningen på Enskede IP släcktes, Detta trots bokningsbekräftelse. Vi i ledningen beklagar det inträffade! 

Träningslägret Marock 28/3 - 4/4
Känns som att vi har koll på det mesta, det finns alltid detaljer som ordnar sig in i det sista. Föräldrar och spelare har fått alla instruktioner inför ett perfekt planerat träningsläger som kommer att ge oss den uppladdning vi behöver inför Sanktan div 1 & 2. Att vi dessutom får spela Cup i Marocko mot PSG Akademi och stadslag från Marocko ger oss massor med matchtid. När vi kommer tillbaka till Sverige kommer vi i EIK P04 Svart att vinna många matcher resten av året!
Cup spel i Marocko - Vi är laddade!
2018-03-21 22:13
Mindre än en vecka till det efterlängtade träningsläger i Marocko 2018.

Vi är påväg och vi är laddad inför lagets största utmaning och äventyr någonsin.
En stor händelse är att laget under träningslägret fått en unik inbjudan till cupspel i staden Rabat där laget kommer att möta PSG Akademi och många mycket bra stadslag. 

På bilden se en del av EIK P04 Svart tillsammans med Abbe som är håller i den Svensk Marockanska föreningen som gjort detta möjligt!


Snart kör vi Cup/Träningsläger Marocko 2018!
2018-03-13 15:24
Affischerna klistras nu upp i staden Rabat, Marocko !
Nu börjar det närma sig avresa till marocko! 
Vi är laddad och det är även organisationen nere i Marocko som här visar prov på affischer som dom trycker upp lokalt för att annonsera om den ungdomscup som ska hållas i staden Rabat, Marocko.

Enskede P04 lag Svart och PSG Akademi har bjudits in till denna cup!

Vi får dessutom perfekt möjlighet med träningscamp som perfekt uppladdning inför Sanktan efter en riktigt dålig försäsong med många inställda utomhusträningar pga kyla och snö!

Nu kör vi!
P04 Svart drar till fjällen ..........
2018-03-04 21:30
På torsdag den 8 mars drar laget till "fjällen", mitt i Stockholm!

Tränaren Linnea Bergh berättar:
Då jag under en idrottskonferens ute på Bosön träffade Tobias Hellman (expertkommentator SVT i Utförsåkning) som berättade om sitt engagemang i Sk United fick jag en idé som nu förverkligas. 
Alla pojkar i P04 Svart ska under en kväll få prova på slalom tillsammans med Sk United som ger alla chansen att prova på skidåkning.

Mer info om Sk United :
http://www.stockholmsidrotten.se/varanyheter/2018/skunited-foreningensomvillgeallaenchansattakaskidor

Laget kommer att vara i Hammarbybacken från kl. 17.00 !

Kom gärna förbi och häng med oss i laget under en härlig kväll !

Träning, oavsett årstid och väder !
2018-02-22 18:59
Vi är starka - Vi jobbar hårt - Vi är fokuserade att nå vårt resultat 2018 !!!
Laget har utomhusträning snöfria plan 2 Enskede IP. Det är tuffa förhållanden med minus - 7 grader. Förvisso har spelarna extra tröjor, varma jackor och underställ, men varje spelare gör sig varma tack vare att dom håller ett högt tempo och är fokuserad under träning !

Kämpa P04 lag Svart !
Två nya spelare - Varmt välkomna!
2018-02-12 19:46
Det är med stor glädje vi i Enskede P04 Svart hälsar ytterligare två spelare varmt välkomna till laget. 

Spelarna är:
- Beruh Gedefa (Rågsved IF)
- Christian Alvarado (fd Enskede P04 Svart )

Det blir riktigt spännande inför år 2018 !
Mindre än 50 dagar kvar ...........
2018-02-09 10:49
Träningsläger Rabat Marocko datum 28/3 - 4/4
Nu börjar detaljerna falla på plats kring träningslägret - Marocko !
Spelare, ledare och medföljande föräldrar kommer att ha ett par mycket fina dagar i Marocko. Det kommer att bli spännande aktiviteter, träningar och massor med fina upplevelser. 

Vi kan redan nu släppa en nyhet!
EIK P04 Svart kommer att få delta i en lokal fotbolllscup med lag från Rabat. 
Utöver dessa lag kommer dessutom PSG Akademi att ställa upp i cupen. Detta kommer att bli en stor händelse för oss och staden Rabat!

Vi ber att få återkomma !

/ Ledarna