Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Enskede IK P04 Svart


Ingen träning fredag 11/10
2019-10-10 21:54
Vi tar en tidig helg och vilar upp oss över helgen.

Dvs ingen träning imorgon Fredag.


Sista div 1 matchen.
2019-10-04 19:54
Alla spelare som inte är kallade att spela matchen mot  Hammarby samlas klockan 12:00  imorgon Lördag 5/10 på Enskede IP Plan 2 för att heja och puscha våra kamrater till 3 poäng mot Bajen.
Obligatorisk närvaro gäller.

Vi ses där.
Ledarna
Just idag är jag stark .......
2019-09-07 19:57
Idag tog jag en promenad ner till Enskede IP samtidigt som jag gick igenom spelarnas förmågor och lagets resultat senaste veckorna. Klart man funderar och gör egen analyser om spelarna och laget.

När jag kom ner hann jag lagom i tid för att få träffa alla spelare då dom gick från omklädningsrummet ut till planen. Direkt märkte jag hur alla i laget tydligt visade att dom var fokuserade inför uppgiften, mötet med BP lag 3 i Sanktan division 1.

Och vilken match båda lagen bjöd på under 80 minuters spel, fantasifullt, strategiskt, taktiskt och fin fotboll. Imponerande!

I första halvlek tog BP ledning med 0-1. Spelet svängde fram och tillbaka under mitten av halvleken, Men efter drygt 25 minuter började vi att tryckte på som tillslut gav oss en straff som Hassan Mousa iskallt placerad i mål. 1-1. I andra halvlek försökte BP att höja tempot, men efter drygt 10 minuter tog vi tag i matchen och styrde spelet sedan spelet resten av halvleken. 2-1 gjordes av Jones Elsokary som ruschade igenom försvaret och sköt snyggt in bollen. Och kort därefter kunde Eddie Karlsson sätt 3-1 med ett stenhårt skott i nättaket.

Vinst 3-1, grattis för en väldigt fin vinst! En laginsats där alla tog ansvar i sina roller. Idag var det laget före jaget som gällde, grattis alla spelare för en kollektivt fin insats!

Enligt mig så fick jag se en av de bästa matcherna som laget spelat under alla år laget existerat. Tack för underhållningen!

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra. Jag förs framåt av kraftiga vindar!

/ Stefan Bergh


Ibland faller allt på plats.
2019-09-01 15:48
Ibland blir man jäkligt trött på att höra sin egen röst, som man har tjatat på träningarna om samma sak gång på gång. Men så kommer den där dan när plötsligt allt faller på plats. Idag var den dan. Jag backar bandet lite.

2st super sena återbud, det blir till att spela utan avbytare, dvs 11 spelare till match. Den här dan började ju bra! Min högt värderade chefs coach dyker upp och råder bot på problemet ringer blixtsnabbt in 2 spelare och åker och hämtar dom dessutom. 2st spelare dyker upp uppryckta ur sin skönhets sömn (stort tack för att ni ställde upp grabbar). Ingen frukost hann ätas.

13 till match i alla fall. Vi har en mycket svår match framför oss mot BP (förlust i första matchen med 6-1 tror jag det var)

Bestämmer mig för att vända på allt när det gäller det taktiska.
Kort sagt gick det ut på att stänga alla ytor på egen planhalva och spela en utpräglad kontringsfotboll.

Vad gör killarna? Dom stänger igen ytorna på egen planhalva och spelar en utpräglad kontringsfotboll. Vi sårar våra motståndare svårt och dom har inget att kontra med. Logiskt nog tar vi ledningen i 21: minuten på just en kontring. Tyvärr lyckas BP kvittera i den 29:e minuten efter ett olyckligt bolltapp av oss.

Halvtid 1-1. Någonstans här måste min chefscoach åka iväg till vårt andra lags match och säger till mig spela inte dom extra inkallade spelarna för hårt, tänk på att dom ska spela nästa match. Men.... Ibland ska man inte fråga om lov, man får be om ursäkt efteråt istället. Så till min högt värderade chefscoach vill jag säga FÖRLÅT, FÖRLÅT, jag spelade dom jättemycket.

Nåväl, andra halvlek. Jättesmå förändringar gjordes, några små instruktioner gällande placeringen av våra yttre anfallare i försvarsspelet. Killarna gör det otroligt bra. Målen börjar trilla in 2-1 i 49: min, 3-1 i 55 min. BP gör 3-2 i 59:e min efter bra spel. Nu har undertecknad hög puls, ska vi tappa det här? 

Killarna har is i magen och spelar som en gammal hockey tränare en gång sa "äckligt disciplinerat". 4-2 rullas in av oss på en kontring i 73:e minuten. Grabbarna "stänger" matchen definitivt 77 min genom att göra 5-2 som också blir slutresultat. Världsklass, vi gör vår absolut bästa match när vi som bäst behöver det.
Detta var stort killar, mycket stort. vi var otroligt bra på alla positioner.
Stort tack från mig som coachade den här matchen, ni är bäst när ni vill.

Perre
P.S fick lite skäll av chefscoachen när jag träffade henne på den andra matchen.
Vi vann den också, så jag hoppas hon förlåter mig. 
Vi är ett fantastiskt gäng !
2019-08-07 18:18
Kul med Stockholm Football Cup !

Vi hade en trög start, men kom loss ju längre cupen höll på. Vi gläds åt vår vinst i finalen i B-slutspelet. Stort tack till truppen för ett fint genomförande. Vi visar återigen på en fin teamkänsla.
Stockholm Football Cup - Lets go !
2019-07-29 08:36

Nu har vi en fastställd spelartrupp som har anmält sig att vilja representera Enskede P04 Svart under cupen.


Cupen spelas på konstgräsplaner i Stockholms söderort. 


Kom gärna och heja fram laget!


Vi kommer att spela i Boys 15 Grupp A. Mer information finner ni här:

https://www.stockholmfootballcup.com/2019/result/division/23743786
Gänget levererar i Gothia Cup
2019-07-15 21:08
Vi kan stolta konstatera att gänget har vunnit i dagens match mot Alexandria Sporting Club med 2-1!!!

Resultatet var rättvist och laget visade en stor kraft som ett lag att genomföra matchen. Alla supporters och ledarna kan ej ange någon speciell spelare som utmärkte sig mer än hela någon annan i laget. Hela laget genomförde matchen som ett lag. Ni är bäst. Tack för en fint genomförd match!!!

Imorgon ska vårt Gothia gäng spela mot Halvorstorp IS kl. 13.50, vi håller tummarna!!!

Avslutning - Uppladdning inför sommaren 2019!
2019-06-27 11:03
Under dagens träning torsdag 27 juni kommer laget att genomföra avslutning inför sommaruppehållet. Här hoppas vi att alla spelare i truppen kan närvara. 
Kul om lagets supporters också kan hänga med laget. 
(Vi har sista träningen inför sommaren imorgon fredag 28 juni)

Sedan kommer uttagen trupp till Gothia Cup att ha gemensamma träningar och aktiviteter under v 28. Viktig förberedelse inför Gothia Cup 14 - 20 juli.

De som har anmält sig, och har en bokad plats i vårt lag till Stockholm Football Cup 1 - 4 augusti laddar under de kommande veckorna med enskild träning.

I övrigt gäller enskild träning inför höstsäsongen!

Ledarna
Stockholm Football Cup - Here we come!
2019-06-19 12:45
Stockholm Football Cup!

Nu har vi en faställd trupp av spelare som kommer att representera Enskede P04 Svart under cupen 1 - 4 augusti.

Vi inväntar lottningen för gruppspelet, men här kan ni få bra information:

Cupen spelas på några av de finaste konstgräsplanerna i Stockholms söderort. Motståndare kommer både från Sverige och internationellt.