Välkommen till EIK P04 Vit
Enskede IK P04 Vit
Vi är ett breddlag från Enskede. Från start i 6 års åldern kom spelarna främst från Enskedefältets skola men har under senare år en ökad spridning. Under Sanktan samt andra cuper spelar vi med två lag EIK P04 Vit Lag 1 och EIK P04 Vit Lag 2. Alla spelare roterar för att alla ska få spela med varandras olika kunskaper.

Stöd vårt fotbollslag, Enskede IK P04 Vit
Vi har en jättechans att på ett väldigt enkelt sätt få in pengar till laget via Sponsorhuset! 
Men vi behöver din hjälp! Sponsorhuset har nu avtal med över 500 nätbutiker. 

Du som använder Google Chrome som webbläsare kan nu med ett enda knapptryck ladda ner Sponsorhuset på din dator! Då behöver du inte göra något, både du och Enskede IK P 04 Vit får automatiskt pengar tillbaka när du handlar. Läs mer här:

Tack för ditt stöd!
Sportswik ny officiell app för S:t Eriks-Cupen
2017-04-26 21:31
Laget finns i Sportswik
Med Sportswik-appen kan familj, vänner och supportrar fota, filma, heja och dela vad som händer så att alla kan följa och dela upplevelsen, live eller i efterhand. I åldersklasser med resultat och tabeller finns även möjlighet till liverapportering av mål och matchhändelser.

Varje serie har sin egen sida och där samlas all matchbevakning, bilder och filmer tillsammans med spelprogram, tabeller mm, och allt finns på den nya sajten http://www.sterikscupen.se .

Sportswik är ett socialt medie som Facebook & Youtube, fast helt anpassat för sport.

Gröna Kort registreras direkt i appen och de schyssta lirarna hyllas på respektive match. Därför är det viktigt att alla ledare aktiverar sitt lag på Sportswik så att era spelare kan registrera sina gröna kort.
https://www.sportswik.com
Fotbollsträning inomhus
2017-02-11 23:31
Under vintern har vi haft träningstillfällen i liten hall och trots små ytor har vi väldigt roligt under träningarna. Spelarna är fokuserade och får övningar i fys, koordination, balans, knäkontroll och smålagsspel. Här ett litet filmklipp från veckans träningar.
Bläddra bland kallelser
2016-12-17 22:40
Svårt att hålla koll på alla kallelser till matcher, träningar och aktiviteter?

Nu kan du enkelt bläddra bland dina kallelser och få en smidig översikt på kallelsesidan (vilken du når genom länken i kallelsemailet). 

Funktionen visar alla kallelser till kommande aktiviteter samt två veckor gamla kallelser som är kopplade till personen.

För oss tränare är det väldigt viktigt att se vilka som kommer och inte för en sådan bra planering som möjligt.
Inomhusträningar 2016/2017
2016-11-27 20:53
Våra inomhusträningar innehåller inslag av fys, koordination, knäkontroll, stafetter, bollteknik och bollspel. Beroende på hur många spelare som kommer planerar vi så gott det går att anpassa varje träning. Vi tränare blir glada att ni spelare och föräldrar svarar på varje kallelse i god tid. Varje träning ska vara trevlig och utvecklande för alla inblandade.