Välkomna till Enskede IK P03 Vit

Vi är P03 Enskede IK Vit, en del av Enskede IKs framtid, i en av Stockholm största föreningar.


Vi söker just nu fem nya spelare till truppen för att bli 30 spelare jämnt, så är du född 2003, gillar att träna, är ambitiös och vill vara med i ett lag som är seriösa men inte glömmer att ha kul tillsammans, får du gärna skicka ett mail till lagledare Jonas Rosqvist (jonas.rosqvist@ecru.se) och berätta lite om dig själv, hur du är som fotbollsspelare och vilka lag du har spelat i tidigare.


Följ oss även på instagram:

https://www.instagram.com/eikp03vit/


Här kan du se hur det går i Sanktan i år:

Våra serier i Sanktan »

Distriktsförbundskaptenerna för P03 på besök
2017-04-25 21:45
Förutom de öppna träningarna besöker även distriktsförbundskaptenerna enstaka klubbar och håller en träning i syfte att inventera spelare som kan bli aktuella för distriktlagsverksamheten. För våra killar är det en möjlighet att få ett träningspass med duktiga och erfarna tränare.

Ikväll var det Enskedes tur att få besök, och distriktsförbundskaptenerna höll i en träning för en mix av spelare från vit, röd och grön träningsgrupp. Träningen startade med en teoridel innan vi gick ut på plan och körde en längre praktisk del. 

Kul träning i högt tempo med en del nervositet i början, som släppte på slutet. Efteråt var alla glada och nöjda, både spelarna och vi tränare!


Tredje vinsten
2017-04-23 21:02
Enskede P03 Vit mot Svensk Palestinska FF
Vi har börjat bra men det är långt kvar. Vi har mycket att förbättra men vi spelar mer och mer som ett lag. Duktig domare idag, det var rättvist och inte så grinigt på plan. Många mål, och jag önskar att det hölls reda på antal målgivande passningar för idag var det många inblandade i målen som borde få cred. Många bilder men hellre det än för få.
Knapp vinst i andra matchen
2017-04-22 15:06
Enskede P03 Vit mot Haninge
Blåsigt och halvklart, ibland sol och ibland kallt, vädret speglade matchen och påverkade till viss del.
Tyckte vi började bra med mycket bollinnehav, bra spel och vi vaskade fram många målchanser som vi brände i vanlig ordning. Och som vanligt lyckades våra motståndare göra mål på oss med en kontring som dock dömdes bort för offside, sista passningen gick till en spelare som var framför bollen.
Vi fortsatte ha mycket boll och spela mycket på deras planhalva. En frispark bäddade sedan för vårt första mål, tre chanser innan Tyko fick sätta dit den knappt 5 minuter innan halvleken var slut.

Andra halvlek så likadan ut, även om vårt övertag inte var lika tydligt. David fick en smörpass av Jakob och vi satte 0-2.

Det fortsatte se bra ut men då spelade vinden in. Vi tryckte upp och vinden tog bollen och den blåste ifrån oss vilket gav Haninge en kontring och den här gången satt den. 

Vi hann sedan bränna några målchanser till innan en hörna bäddade för Tyko igen då han på andra försöket slog bollen direkt i mål långt utifrån kanten.

Även Haninge fick ett par chanser till men inga mer mål och vi vann till sist matchen trots ineffektivt utnyttjande av målchanserna.

Har lagt upp Sanktanseriernas tabeller och senaste resultat som ett eget menyalternativ till vänster så att ni enkelt kan se hur det går i serierna men länkar även här:


Svängig premiärmatch
2017-04-17 18:32
Enskede p03 EIK p03 vit premiär
Det blev en böljande historia mot Dalarö SK som visade stor kampvilja och kämpaglöd. Det slutade till sist med vinst för Enskede, men Dalarö bjöd hårt motstånd trots underläge. 
Efter en väldigt målsnål försäsong fick vi nu ett riktigt målfyrverkeri. 
Det märks att vi trots mycket matchande fortfarande är i början av vår första elvamannasäsong. En del onödiga baklängesmål och en del missade målchanser höll Dalarö kvar i matchen längre än nödvändigt. Blev lite grinigt på plan, vilket till stor del berodde på att domarens nivå på spelet var oförutsägbar. Ibland tillät han vad som helst och ibland blåste han för ingenting. 
Men oavsett känns det bra med en vinst i premiären, och redan nästa helg är det två nya matcher. Kallelser kommer imorgon efter träningen. 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen