Välkomna till Enskede P03 Vit

Vi är P03 Enskede IK Vit, en del av Enskede IKs framtid, i en av Stockholm största föreningar.


Vi söker just nu fem nya spelare till truppen för att bli 30 spelare jämnt, så är du född 2003, gillar att träna, är ambitiös och vill vara med i ett lag som är seriösa men inte glömmer att ha kul tillsammans, får du gärna skicka ett mail till lagledare Jonas Rosqvist (jonas.rosqvist@ecru.se) och berätta lite om dig själv, hur du är som fotbollsspelare och vilka lag du har spelat i tidigare.


Följ oss även på instagram:

https://www.instagram.com/eikp03vit/


Här kan du se hur det går i Sanktan i år:

Våra serier i Sanktan »

Första matchen streamas
2017-07-16 18:58
Vi möter Tynecastle FC kl 16.50 den 17:e juli. För de föräldrar och anhöriga som inte har möjlighet att heja på oss på plats i Göteborg så finns chansen att följa matchen online då den streamas via Gothia TV.
Det är gratis men man måste registrera ett konto.
Avfärd imorgon
2017-07-15 22:24
Våra motståndare i första matchen har skickat en hälsning, på måndag den 17:e möter vi dem, men redan söndag den 16:e åker vi mot Göteborg, de flesta med tåg men några ansluter från påbörjade semestrar i andra delar av landet. MEN....nu är det slut på semestern! Från och med söndag så är det fullt fokus på fotboll i Gothia Cup fram tills dess att vi åker ut så långt fram i nästa vecka som möjligt. Glöm inte giltig legitimation och se till att alla killar (om de inte redan har fått den) får en kopia på infon som skickades ut inför Gothia. Nu kör vi!
Gothia hägrar
2017-07-01 11:36
Snart bara ett par veckor kvar, förberedelserna pågår för fullt, vem ska ha med sig vilket matchställ, kan vi låna matchtröjor med högre nummer av någon annan grupp, vem har plats för bollar och sjukväskan. Vi tittar på närvarostatistik, försöker få SJ att hitta billigaste alternativen. Vi är nästan färdiga, vimplar att ge till motståndarna är avhämtade från kansliet, packlista är nästan helt färdig. I helgen kommer Gothiamejlet med förhoppningsvis all info, håll ut! 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen