Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkomna till Enskede P03 Vit

Vi är P03 Enskede IK Vit, en del av Enskede IKs framtid, i en av Stockholm största föreningar.


I år spelar vi i högsta serien och är du född 2003, gillar att träna, är ambitiös och vill vara med i ett lag som är seriöst men inte glömmer att ha kul tillsammans, får du gärna skicka ett mail till lagledare Jonas Rosqvist (jonas.rosqvist@ecru.se) och berätta lite om dig själv, hur du är som fotbollsspelare och vilka lag du har spelat i tidigare. Vi söker just nu framförallt målvakter.


Följ oss även på instagram:

https://www.instagram.com/eikp03vit/

Örebrocupen 2018 – en sportslig framgång för P03
2018-07-04 17:49
Vi åkte till Örebrocupen med ett blandlag från Röd och ett par killar från Vit. Vädret var strålande och humöret på topp. Och vi kan konstatera att årets insats var riktigt bra prestationsmässigt.

Kanske överträffade vi både spelarnas och ledarnas förväntningar då vi tidigare haft svårt att göra bra resultat i Örebrocupen och andra sommarcuper. Vi tolkar detta som att vi har utvecklat vårt spel till en högre nivå och förbättrat oss både individuellt och som lag.

Sportsligt sett var cupen verkligen en framgång då vi gick obesegrade genom gruppspelet där vi hade svåra motståndare som BK Forward, Eskilstuna City, Karlslund och Tumba. I kvartsfinalen mot IK Zenith vände vi 0-1 till 2-1 sista 10 min och nådde därmed fram till semifinal i A-slutspelet. Där blev slutsegrarna BP för svåra och vi tog därmed 3:e pris i cupen. 😊

Vi vill framhålla vårt försvarsspel som genom hela turneringen var fantastiskt bra, speciellt vår backlinje som täppte till bakåt mot starka motståndare. Anfallsspelet var i flera matcher mycket bra då vi lyckades vara kreativa, rörliga och komma till målchanser.

Ett bekvämt boende på Scandic hotell med frukost uppskattades av alla medföljande. Det fanns både tid till att promenera runt i Örebro stadskärna och att hänga med lagkompisar på rummet samt ett och annat besök i relaxen med bubbelpool. VM pågick som lite brus i bakgrunden då vi hade fullt fokus på våra egna matcher.

Summa summarum så gjorde vi en stabil och bra turnering, ja kanske den bästa vi gjort på gräs. Riktigt kul att se hur vi kom tillsammans som ett lag och successivt blev starkare och starkare för varje ny match.
Lagfotot P03 Vit
2018-05-12 09:02
Nu har vi fått den digitala versionen av lagfotot och kommer att lägga upp allas individuella foton inom kort.
Andra helgen i Sanktan
2018-04-16 15:52
Fortfarande har inte alla serier kommit igång än, så två seriematcher denna helg varav vi medverkade i den ena, samtidigt som vi generalrepade inför kval och div 1 med att spela mot Enskedes U16-2 för att få känna på högt matchtempo.
Det blev en riktigt intensiv match där man såg hur mycket ett år kan betyda fysiskt. Det var ett snabbare och starkare P02, men tyckte våra P03 kompenserade med bra teknik och snabbt passningspel. Matchen slutade 2-2, ett rättvist resultat sett över hela matchen.

I div 2 i Sanktan mötte vi Saltis, ett stort och tufft kämpalag. De började intensivt och gjorde 1-0 i första, sedan tog vi över och då var de mest farliga på kontringar. Extra kul att killarna visade att de tror på spelidén och orkade fortsätta rulla boll. Mycket bollinnehav, många chanser men tyvärr bara 1-1.

Vill också tacka alla som trots urusel framförhållning dök upp på årets lagfoto, det sista vi tar med lag Vit. Snart finns fotona uppe på hemsidan.

Nästa helg är det hela 5 matcher med matchstart med mindre än två timmars mellanrum. Vi testar verkligen gränserna för vad åldersgruppen klarar av, både vad gäller spelare och ledare. Som vanligt är bara skador, sjukdom, eget bröllop eller begravning giltigt skäl för frånvaro;)

Fler bilder finns på Insta.
Bootcamp och Sanktanpremiär
2018-04-08 18:34
I helgen hade Sanktan premiär på söndagen, och därför körde vi ett bootcamp på lördagen för att fräscha upp kunskapen om vår spelmodell och de olika positionernas roller.

Verkar gjort nytta eftersom det gick bra i den match vår träningsgrupp spelade mot Älvsjö AIK, vinst med 5-0.
Lägger upp bilder från matchen på Insta.
Första halvlek var jämn men med mest bollinnehav av Enskede och 2-0 i halvtid. I början av andra halvlek slarvade vi med presspelet och stressade med våra uppspel istället för att vända om och vända på spelet i syfte att skapa tid att flytta upp laget. Blev bättre efter 3-0 på straff, då Älvsjö tappade i intensitet. Finns en del att jobba på under veckan som kommer.

Nya träningstider fr.o.m april
2018-03-27 14:14
Hej!
Vi har nu fått våra nya träningstider tilldelade av föreningen:

Måndagar Gubbängens Bollplan 19.00-20.30
Onsdagar Gubbängens Bollplan 19.00-20.30
Torsdagar Enskede IP Plan 3&4 20.00-21.30

Målvaktsträning Fredagar 16.00-17.00 Enskede IP Plan 2

Vi lägger snart upp dessa tillfällen i kalendern med mer exakt info om när uppvärmningen börjar. 


Sista cupen innan Sanktan
2018-03-26 10:26
De senaste två veckorna har vi i vit träningsgrupp spelat två cuper, senast i helgen då vi kom på andraplats bland sexton deltagande lag i Vårkicken.

Allt fokus första gruppspelsdagen låg på att spela passningsspel på offensiv planhalva och att komma till avslut. Tre riktigt bra matcher med mer toppar än dalar. När killarna spelar med få tillslag ser det väldigt bra ut. Kul för killarna att få lite självförtroende efter att stundtals ha dominerat tre matcher. Blev tuffare dag 2, där vi mötte de andra gruppsegrarna i en slutspelsgrupp.

En hel del skador decimerade laget inför andra dagen, men vi lyckades bra med att fortsätta på inslagen väg med tempo i passningsspelet, flytta spelet till offensiv planhalva och komma till avslut. Det märktes dock sista matchen att det slitit på killarna, vi orkade inte riktigt spela vårt eget spel och fastnade i motståndarnas press oftare än i början av dagen. Vi hamnade på andra plats i gruppen på samma poäng, samma målskillnad och samma antal gjorda mål (motståndarna i sista matchen hade förlorat mot ett lag vi slog i början av slutspelet) men tack vare sista matchen som de vann kom de före oss på inbördes möte.

Jag hoppas nu att killarna insett hur bra vi kan spela om vi vågar hålla boll och har tempo i passningspelet, vilket kommer att fortsätta att vara fokus under träningarna de kommande veckorna. Ikväll avslutar vi försäsongsträningen med ett provtillfälle där vi kör fystesterna vi körde i början av vinterträningen igen och hoppas att fysträningen, egen och tränarledd visar på framsteg sedan i höstas.

Utförsäljning på Globen
2018-02-02 18:15
För er som behöver komplettera er Enskedeutrustning, ta chansen. Vår nya butik ska bli Stadium i Sickla så nu säljer de ut lagret i Stadium Globen.
Missa inte Grotescos fjärde mästerverk!
2017-11-23 22:06
Imorgon kl 22.00 i SVT1 är det dags för 4:e avsnittet av Grotesco, "Moralpanik - ett samtidsscenario", som våra killar medverkar i. 3 timmars inspelning blev 40 sekunder i slutproduktionen. Tufft att vara statister men vi är glada för tillskottet till lagkassan!
"En sketch om en linjedomare skapar en hätsk debatt som leder till den slutgiltiga uppgörelsen mellan den intellektuella eliten och vanligt folk."

Här är SvtPlay-länken:


Infomöte till åldersgruppen framflyttat
2017-11-13 07:49
Några kanske har hört att vi planerade ett informationsmöte för hela åldersgruppen på tisdag den 14 november. Detta möte skulle handla om vad som gäller de kommande 11 månaderna av P15, uttagningsåret. Då kriterierna och processen inte var tillräckligt klar och tydlig valde vi att ta det en runda till så att killarna får rätt och tydlig information. Vi flyttade fram mötet till någon gång innan jul och återkommer med tidpunkt. Ni i Vit träningsgrupp kommer däremot att få lite mer info kommande helg under vår avslutning.