Välkomna till Enskede P03 Vit

Vi är P03 Enskede IK Vit, en del av Enskede IKs framtid, i en av Stockholm största föreningar.


Är du född 2003, gillar att träna, är ambitiös och vill vara med i ett lag som är seriöst men inte glömmer att ha kul tillsammans, får du gärna skicka ett mail till lagledare Jonas Rosqvist (jonas.rosqvist@ecru.se) och berätta lite om dig själv, hur du är som fotbollsspelare och vilka lag du har spelat i tidigare.


Följ oss även på instagram:

https://www.instagram.com/eikp03vit/


Här kan du se hur det går i Sanktan i år:

Våra serier i Sanktan »

Sista Sanktanhelgen 2017
2017-10-22 21:14
Vackra höstdagar med frost i gräset på morgonen har satt prägeln på årets sista Sanktanhelg. Denna helg har det varit dubbelmöte mot Skogås och mot Älvsjö i olika divisioner. Igår lördag blev det vinst med 3-1 mot Skogås i div 2 och idag blev det 0-0 i div 4. Riktigt bra spel från oss i båda matcherna mot bra motstånd. 

Idag söndag var det två matcher mot Älsvsjö. I div 2 fick vi inte spelet att stämma mer än möjligtvis de tio första minuterna, i övrigt så var vi tvåa på bollen i nästan varje närkamp och passade fel ovanligt ofta. Såg ut som om de flesta lagt sig alldeles försent i går och inte riktigt hunnit vakna. Vi lyckades heller inte få ner farten på Älvsjös genombrott i mitten. Efter de första tio var jag övertygad om vinst men efter ytterligare tio trodde jag på det motsatta. Slutade oavgjort 2-2 så resultatmässigt godkänt, men inte en av våra bättre prestationer.

På eftermiddagen var det dags för möte med Älvsjö idiv 3 och då var inställningen och farten en annan. Slutade 7-1 till Enskede efter en fullständig överkörning. Älvsjö var tvåa i serien inför denna match men i och med detta knep Enskede andraplatsen och höll lokalrivalen Stureby bakom sig i tabellen,vilket kanske var det som motiverade killarna till den urladdning.

Imorgon måndag tar vi träningsledigt men vi kör annars som vanligt tisdag och torsdag denna vecka. Efter höstlovet kommer nya träningstider, vi fortsätter att huvudsakligen träna ute, men på lite nya tider.

Nästa helg blir det cup i Segeltorp, kallelser har gått ut, och skulle det komma återbud kallar vi ytterligare spelare men just nu är vi fulltaliga. Vi letar också efter  ytterligare cuper på olika nivåer, men just nu ser det ut att i så fall bli inomhuscuper närmare jul.
Höstderby
2017-10-15 17:29
En fin höstdag idag men tyvärr två hemmaförluster. 3-2 i div 3 mot Värmdö och tyvärr förlust mot Hammarby också med samma siffror. Nu ska vi ändå vara nöjda med resultatet med tanke på att Hammarby skickade ett samspelt div 1 gäng, men är ändå en aning besviken då vi inte tyckte vi gjorde en så bra prestation som vi kanske borde ha kunnat. Återigen visar vi att trots att vi skickat spelare från 4 olika träningsgrupper, kan vi ändå hålla jämna steg på hyfsat hög nivå. Tuffa utmaningar när andra föreningar skickar sina div 1 lag mot oss i div 2, men bra träning inför nästa säsong.
Fler bilder under:Bildgalleri »

Många vinster
2017-10-01 20:10
En bra helg resultatmässigt, Enskede slog under söndagen Hammarby, Älvsjö och Sickla. Vinstraden tog dock slut mot Huddinge i division 2, men det krävdes att de skickade sitt division 1 gäng. Ett gäng som, trots att de tidvis rullade ut oss, samtidigt var gnälligt på bänken och fult på plan. Borde inte behövas när de skickat bara spelare från en division högre, men vissa har svårt att vara bra vinnare. Ett rött kort blev det till sist och ett antal gula, en tuff match för domaren. Inget till oss, vi var nog för snälla. Matchen var ändå jämnare än man skulle kunna tro med tanke på nivåskillnaden.
Ny sanktanhelg
2017-09-29 20:24
Vi närmar oss slutet av Sanktansäsongen, men det är värt en strulig bilfärd ut till Segeltorp när vi tar hem en vinst som avslutning på arbetsveckan. Enskede ledde i halvtid med 1-0  och matchen var jämn hela tiden. Svårt att tro att det var en div 3 match, spelnivån låg närmare mitten av div 2. Slutade med en härlig vinst med 4-2. Denna helg har vi kvar en div 5 match och en div 2 där vi i vit har spelare med. Hoppas på lika bra kämpaglöd som ikväll.
Se bilder från matchen i Bildgalleri »