Välkomna till Enskede P03 Vit

Vi är P03 Enskede IK Vit, en del av Enskede IKs framtid, i en av Stockholm största föreningar.


Nästa år spelar vi i högsta serien och är du född 2003, gillar att träna, är ambitiös och vill vara med i ett lag som är seriöst men inte glömmer att ha kul tillsammans, får du gärna skicka ett mail till lagledare Jonas Rosqvist (jonas.rosqvist@ecru.se) och berätta lite om dig själv, hur du är som fotbollsspelare och vilka lag du har spelat i tidigare. Vi söker just nu framförallt målvakter.


Följ oss även på instagram:

https://www.instagram.com/eikp03vit/

Utförsäljning på Globen
2018-02-02 18:15
För er som behöver komplettera er Enskedeutrustning, ta chansen. Vår nya butik ska bli Stadium i Sickla så nu säljer de ut lagret i Stadium Globen.
Missa inte Grotescos fjärde mästerverk!
2017-11-23 22:06
Imorgon kl 22.00 i SVT1 är det dags för 4:e avsnittet av Grotesco, "Moralpanik - ett samtidsscenario", som våra killar medverkar i. 3 timmars inspelning blev 40 sekunder i slutproduktionen. Tufft att vara statister men vi är glada för tillskottet till lagkassan!
"En sketch om en linjedomare skapar en hätsk debatt som leder till den slutgiltiga uppgörelsen mellan den intellektuella eliten och vanligt folk."

Här är SvtPlay-länken:


Infomöte till åldersgruppen framflyttat
2017-11-13 07:49
Några kanske har hört att vi planerade ett informationsmöte för hela åldersgruppen på tisdag den 14 november. Detta möte skulle handla om vad som gäller de kommande 11 månaderna av P15, uttagningsåret. Då kriterierna och processen inte var tillräckligt klar och tydlig valde vi att ta det en runda till så att killarna får rätt och tydlig information. Vi flyttade fram mötet till någon gång innan jul och återkommer med tidpunkt. Ni i Vit träningsgrupp kommer däremot att få lite mer info kommande helg under vår avslutning. 
Beep - beep
2017-11-07 18:00
Igår startade vi upp vinterfysen på måndagar med fystester, bl.a. beeptest och styrketest. De spelare som inte medverkade igår och de som inte känner att de kunde göra sitt yttersta får en ny chans nästa måndag då vi kör ett uppsamlingsheat. Så om ni missade gårdagens tester se till att dyka upp nästa måndag.