Välkommen till Enskede IK P03 Grön

Enskede IK P03 Grön med målet att bli goda medmänniskor och idrottsintresserade resten av vårt liv.


Ni hittar oss på Twitter @EIKP03Green

Instagram #eikp03grön

Matchrapport Reymers
2017-04-22 20:12
Reymersholme stod för motståndet idag på Hagsätra IP. Ett lag vi lirade match och vann mot tidigare i vintras som nu var sugna på revansch. Tyvärr för vår del lyckades de också och vann med 2-0. 
Detta trots ett bitvis bra spel och ganska markant spelövertag från vår sida. Vi räknade till 6-7 klara målchanser, ungefär lika många halvchanser och någon boll i virket. Men...fotboll är som bekant ett enkelt spel. Det lag som gör flest mål vinner. 
Det finns en massa bra saker vi tar med oss till nästa match som är redan imorgon bitti. Bra inställning av samtliga, matchplanen vi satt att vi skulle vara bollförande och ha tålamod lyckades bitvis också, det defensiva jobbet togs nästan alltid av hela laget. 
Nu laddar vi batterierna och tar nya tag inför matchen imorgon. 
Rapport från träningsläger
2017-03-27 16:48
Vilken grym helg vi haft! Vädergudarna var med oss och vi har haft två grymma dagar på Kärrtorps IP/Enskede IP. 
Efter att ha jobbat mycket med våra positioner och att hålla ihop laget har fokus nu skiftat till speluppbyggnad. Lördagens första pass på Kärrtorps IP gick i ett väldigt lugnt tempo. Efter ca 45min uppvärmning/teknikträning gick vi igenom hur vi vill att grabbarna ska sköta vår speluppbyggnad. Allt från var vi ska befinna oss på planen till hur vi rent tekniskt ska ta leverera och ta emot passningar för att lyckas ta oss till lediga ytor gicks igenom. 
Sedan var det dags för lunch på Enskede Värdshus. I sällskap av Svenska mästarna i bandy ( Edsbyn ) laddade vi batterierna med pasta köttfärssås. Efter en promenad till Enskede IP körde Tommie teori och bjöd på kakor innan vi gick på eftermiddagspasset. 
Ett pass som fortfarande handlade om speluppbyggnad men den här gången gick det i ett lite högre tempo och med mer spel. 
Mot slutet var det en del skavsår och slitna fötter men grabbarna hade bra fokus och kämpade på bra. Dom var väl värda burgare på Olearys på kvällskvisten. 

Vi startade söndagen med ett väldigt lugnt morgonpass där en stor del av killarna körde i gympadojor pga ömmande fötter. 
Målvakterna fick sig en genomkörare också vilket vi tyvärr inte alltid hinner med. Det är något som ska förbättras i år!

Efter pizza i solen var det dags för match. 
Vi spelade mot Jarlaberg, 3*25min. Ganska tufft för grabbarna med tanke på att de kört 3 pass på 24h. Fokus låg förstås på speluppbyggnad och vi var nog med att påpeka att resultatet i det här läget var helt ointressant. Det viktigaste var att alla skötte sina uppgifter och att alla följde den matchplan vi satt. 
Första 10-15 min var dom riktigt duktiga. Dom var det klart bättre laget och spelade fotboll tillsammans som en enhet. Det kom en dipp i slutet på halvleken där Jarlaberg tilläts dominera,men...där vi normalt kanske har vikt ner oss och hängt med huvuden tog dom efter lite justeringar i halvlek nya tag. Resten av matchen var faktiskt fantastiskt bra! Dom kom på nytt in i sina roller och lirade stundtals bländande fotboll. Sista halvleken, när det verkligen behövdes, vann dom även klart fysiskt...det lönar sig med fysträning på vintern. 

Vi tycker att det var ett väldigt bra läger av samtliga inblandade. Dom har tagit små kliv hela vintern/våren men sett till matchen och de träningar vi hade i helgen så var det nu ett stort kliv i rätt riktning.

Vi går ett spännande 2017 tillmötes. 💪💪

2017-03-26 15:24
Efter dagen insats kanske det blir snabba kolhydrater fler gånger innan match.
 
2017-03-25 14:05
Fokus!