Välkommen till Enskede IK P03 Grön

Enskede IK P03 Grön med målet att bli goda medmänniskor och idrottsintresserade resten av vårt liv.


Ni hittar oss på Twitter @EIKP03Green

Instagram #eikp03grön

Matchrapport IFK Kumla
2017-06-17 17:44

Så var det färdigspelat för den här gången. Vi har i alla fall fint väder. 😉

Matchrapport AIK
2017-06-17 11:30
Idag var det inget snack. AIK var riktigt duktiga. Tyvärr lirade vi på konstgräs också så de kunde verkligen spela ut. De andra två lagen i gruppen tycker jag inte imponerade direkt. Det rinner iväg lite när vi känner att matcherna är körda.Vi får se hur det går i em. Vi möter Kumla 2...förhoppningsvis lite svagare än Kumla 1😉
Matchrapport IFK Kumla
2017-06-16 20:48

Motståndare nr 2 var IFK Kumla. Vi visste på förhand att det är ett riktigt bra lag och det bevisade dom direkt. 20s efter avspark hade de gjort 1-0 och sen malde de bara på. Sista 10-15 min av första halvlek spelade grabbarna upp sig rejält och lirade bitvis rätt bra. Kumla hade 4-0 efter typ 10 min men sista delen spelade vi 1-1. En eloge till laget som faktiskt spelar som vi vill att de ska spela...de försöker rulla boll, hitta spelvändningar och lira genom alla lagdelar när vi anfaller. Lagen vi mött är ett par snäpp vassare än vi är vana vid så det går lite för långsamt och blir stressade beslut många gånger. 

Positivt är att Max 2 min efter slutsignalen är det glada miner och fokus på att ha kul. 

Det är lätt att det blir gnälligt både på och bredvid plan när det går motigt men grabbarna håller verkligen humöret uppe. 

I morgon Klr vi över AIK U...

Matchrapport IFK Huge
2017-06-16 14:07

Så var vi igång...vi lirade mot IFK Huge från Gävle i första matchen. Grabbarna försökte rulla boll men hade problem med det ngt knöliga underlaget. Vi tog trots detta ledningen med både 1-0 och 2-1 men när första halvlek var slut låg v tyvärr under med 3-2. Ganska rättvist om vi ska vara ärliga. 

I andra öppnade sig himlen och regnet öste ner vilket gjorde det ännu svårare att rulla boll. Huge som var mer vana med naturgräs spelade smart och gjorde två snabba mål. Tyvärr tappade killarna inställning så det rann på rätt snabbt...slutresultat 2-9! Bara att ta nya tag. 😉