Enskede P03 SVART

Hej. Välkommen till P03 SVART hemsida, vi är ett breddlag (ett av fyra träningsgrupper och alla är breddlag) som följer Enskedemodellen (se Enskedemodellens principer på huvudhemsidan).


Vi har 22 st killar som tränar fotboll i denna grupp och för närvarande har vi inte möjlighet att ta emot fler spelare. För mer info kontakta Patrik Björklund 0708-87 75 45. Spelarna i denna TG är välutbildade och genomsnittsnivån för laget är division 3 (enligt normalfördelningskurvan). Ambitionen är mycket god att hela tiden träna för att utveckla sin fotboll och sträva efter tempo, spelförståelse och lagfotboll. Vi tränar lika mycket hela året, nästan i alla fall, och har en seriös inställning till uppgiften UTAN att glömma att ha kul på vår resa.


Ni kan se i kalendern när vi har träning och matcher. Till matcher kommer alltid separata kallelser.


Lagets tre tränare har många år i branchen av ungdomsfotboll, totalt 32 år tillsammans. Alla har genomgått adekvata tränarutbildningar från SvFF som säkrar kvalitet i utbildningen. De har även varit aktiva fotbollsspelare i yngre år.


- Stefan Svärd, 2 st lag och 12 år

- Peter Settergren, 2 st lag och 12 år

- Nisse Sundermeyer, 1 lag och 8 år.


Lagets viktiga tre ledord är:


*Seriöst kul *Bra kompis *Göra sitt bästa.Att tänka på: 

*Träning ger färdighet, finns inga genvägar till framgångar*

*Hard work beats talent*

*Spontanfotbollen gör skillnaden*


//Stefan, Peter och Nisse.


Tillfällig information på välkomstsidan:


Sommarträning P03 Svart
2017-06-19 00:25

Hej allihopa!

Vi tränar normalt 4,5 timme per vecka under säsong och detta förslag till sommarschema har som mål att alla spelare ska bibehålla sin fysiska och tekniska nivå under sommaren. Det är uppdelat på 5 st. 30-minuterspass och kan fördelas på 5 till 3 dagar/vecka under juli. Gör man något annat fysiskt istället (t.ex. bestiger Kebnekajse eller cyklar från Långe Jan till Långe Erik) kan detta naturligtvis ersätta ett av fyspassen.

 

Pass 1. Löpning 5 km. Ta gärna med mamma, pappa, syrran eller brorsan på löprundan.

 

Pass 2. Bolljonglering i 30 min. Målet är att ALLA ska kunna jonglera bollen mellan straffområdeslinjen och mittlinjen efter sommaren.

 

Pass 3. Vinterfys i 30 min. Byt step up-brädan mot en fotboll och kör 7 varv med styrkeövningarna sit-ups, armhävningar, plankan och upphopp. Ring en kompis om ni är hemma och kör tillsammans. Välj själva om ni ska köra med eller utan musik. För den avancerade så kör vi 140 bpm på musiken när vi tränar på vintern 😀.

 

Pass 4. 15 min skott mot mål, garagevägg, lada eller annat med bästa foten. 15 min även med "dåliga" foten. Blanda skott på kraft och skott med precision. Glöm inte värma upp innan!

 

Pass 5. Intervallträning 70 - 20 x 10 repetitioner.

Spring 70 sekunder på 80% av max och vila 20 sek. Upprepa 10 ggr.

Avsluta med 3 x 15 armhävningar, 3 x 20 sit-ups, 3 x 60 sek. plankan och 3 x 10 upphopp.

 

Pass 1, 3 och 5 genomförs på olika dagar varje vecka medan pass 2 och 4 antingen genomförs på en "egen" dag eller samma dag som något fyspass.

 

För den som aldrig kört vår Vinterfys så nås jag på peter.settergren@telia.com.

Maila mig så får ni en mer detaljerad instruktion.

 

Kör så det ryker så ses vi i augusti eller någon tisdag framöver om vi får ihop tillräckligt med killar som anmäler sig!

 

/Peter

 

Sanktanpremiären 2017 genomförd med bravur!
2017-04-09 21:40
Laget går från klarhet till klarhet!!

Vilken prestation idag...vi ledare står där på sidan och småler mot varandra, polletterna faller ned en efter ned därute och vi stormtrivs på linjen. Just nu spelar vi verkligen en skolad fotboll därute som gör skillnad. Vårt nötande har gett resultat och de senaste 3 matcherna försäsong utan förlust (två vinster, en oavgjord på Gotland) så har vi hållit riktigt god nivå mot våra motståndare. Idag i saktanpremiären, då vinner vi igen...och som vi gör!!! 6-1 klar vinst som också speglade matchbilden. I 15 min typ hängde Boo med sen blev det jobbigt för dem då vi sakta men säkert malade ned dem. Förtjänstfullt spel som var mycket gott på både tekniskt på små ytor som fina spelvändningar och spel på ytor, varierat, kreativt. Vi pratar ofta om proaktivitetens fördelar och minska det reaktiva....det blir bättre och bättre på den fronten också och kommer sakta men säkert mer och mer.
 
Lite nytt för den här matchen var att vi hade ett gäng skott från långt håll som gick in galant bakom deras målvakt, riktigt kul inslag som vi skall jobba vidare med!! Vi hade också riktigt grymma spelmål idag och så skönt att vi får utdelning på våra chanser, inte alltid det är så men nu har vi flytet även där.

Med enbart två avbytare på sidan från start även fast vi lånat tre spelare idag (stort gäng borta denna helg) så var vi lite sköra för skador och trötta spelare för en hel match. 2 st har även astma som man kämpar med men det stoppade inte oss idag ändå. I andra halvlek så visade det sig att vi ändå var starkare konditionsmässigt (tack onsdagsträningarna!!!) även fast vi t.o.m. enbart hade en spelare på bänken sista halvlek då Amars vad gick sönder. Flera fick köra typ hela sista halvleken stenhårt utan att byta och det visar också att vi mentalt börjar lära oss att lämna komfortzonen när det tar emot och kämpa på. Detta är faktiskt en stor nyckel av många att ta steget upp till övre nivån, respekt!

Som med allt krävs också "hjärta" om det skall kunna bli riktigt bra.....det hade vi också idag, satan va mycket vi hade idag...som på Gotland.....härligt att få se.

Nu kör vi på, synd med uppehåll för påsk när vi är på betet men kom gärna på påskens träningar för att hålla ångan uppe.

/Ledarna.


Agenda läger Gotland 2017 (resv. för ändring)
2017-03-27 07:17
 TidAktivitet
 Kommentar
 Fredag 31 mars
  
 Kl 09:00
 Samling Coop
 Vi delar upp oss i bilarna
 Kl 15:30
 Anländer 
 Hittar vår sovplatser.
 Kl 16:30
 Middag
 
 Kl 18:00 - 20:00
 #1: Träning
 
 Kl 20:30
 Kvällsmacka
 Lagledaren har ordet
 Fritid, softa
 - Info om helgen och upplägget.
 - Spelarankät
 - Kort om vad händer fram
   till sommaruppehåll m.m.
 Kl 22:00
 God natt
 
 Lördagen 1 april

 
 Kl 08:30
 Klockan ringer
 
 Kl 09:00
 Frukost
 
 Kl 10.30 - 12:30
 Match
 Match mot gotlänskt lag.
 Kl 13:00
 Lunch
 Segerlunch...
 Kl 16:30 - 18:30
#2 Träning
 
 Kl 19:00
 Middag
 
 Kl 20:00
 Fria aktiviteter
 Vi utnyttjar angläggningen
 Kl 22:00
God Natt
 Vi klämmer in en kvällsmacka
 Söndagen 2 april

 
 Kl 08:30
 Klockan ringer
 
 Kl 09:00
 Frukost
 
 Kl 10:00 - 12:00
 #3: Träning
 
 Kl 13:00
 Lunch
 
 Kl 14:00
 Packa grejer
 Teoripass
 Kl 16:00
 Avfärd
 Hej då Gotland!
 Kl 20:00
 Ankomst
 På plats Coop.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sanktan våren 2017, matchschema klart!
2017-03-21 23:56
Hej alla.
Nu är äntligen matchschemat klart för våren och hösten 2017 så nu kan ni planera in kalas, bärplockning, frisören etc på andra tider än dessa tider. Tack för ert samarbete för vi fotbollsföräldrarledare prioriterar för alla våra barns skull. Typ alla matcher är på söndagar (!) kanon (en på en fredag, se allt i kalendern) vilket ytterligare underlättar enormt att kunna närvara. Såklart förväntar sig spelarna åskådare på plats som hejar på, ju fler desto bättre :-)). Som ni vet har vi enbart ett eget lag vi spelar med i år, div 3, men vi kommer har möjlighet att delta med spelare i lägre som högre divisioner för vissa men utifrån ett ad hoc förfarandet (inga fasta platser).

Fortfarande gäller en träning veckan innan för att kvalificera sig till spel, detta är inte tänkt som straff utan en USP till att träna kontinuerligt.

Träningstider efter 1 april lyser fortfarande med sin frånvaro men vi hoppas på måndagar, onsdagar och torsdagar. Onsdagar är klart, det är den gemensamma träningen med hela P03 gruppen.

Återigen tackar vi ideella ledare för att ni föräldrar som spelare gör livet lättare för oss som lägger privattid på laget genom att svara asap på kallelser (man behöver inte vänta till sista dagen eller ännu värre vänta på en reminder) och annat som går ut där respons förväntas.

PS. Glöm inte testa på att sälja några paket strumpor osv på er profil New Body, extremt enkelt. Just Do It och hjälp laget DS.