Vill du börja spela fotboll och född 2012/2013? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
P15 gemensamma lags hemsida
Här hittar man information om P15s gemensamma lag som följer principerna i Enskedemodellen. Åldersgruppen, födda -03, är den första generationen som är stöpta i att inte ha ett första lag med selekterade spelare utan träningsgrupperna är som de blev skapta från början inkl. naturliga drop outs som nytt folk in, helt oberoende av kompetensnivån. Se Enskedemodellen för mer info om hur vi hanterar våra lag och värderingar.

Vi har fyra träningsgrupper med ca 25 spelare i varje grupp. Vi tränare jobbar mkt över laggränserna med kontinuerliga avstämningsmöten för att dra nytta av varandras kompetenser men samtidigt också fokus på att alla drygt 100 spelare i gruppen skall lära känna varandra på och utanför planen.

Sanktan-samarbetet såg under 2017 ut enligt nedan:

- 2x Div 2        ett lag delas mellan tre träningsgrupper

- 2x Div 3        ett lag delas mellan två träningsgrupper

- 1x Div 4        ett lag delas mellan två träningsgrupper

- 1x Div 5        ett lag delas mellan två träningsgrupper


Nästa år under 2018 kommer vi som P15 att ha lag i St:Erikscupens kval till U16 Allsvenskan, div 1 och 2 med spelare från samtliga grupper där vi samlar de mest ambitiösa som behöver utmanas med spel på högsta möjliga nivå. Det finns inga fasta gränser utan alla spelare i P03-gruppen kan bli uttagna till dessa lag. Vi kommer också ha spel i div 3 och 4.


P15 är ett viktigt år för de spelare som vill satsa på spel i EIKs juniorverksamhet U16-U19. Till det första junioråret bildas nya träningsgrupper baserade på nivå och ambition. Spelarnas prestationer, ambition, inställning och seriositet under hela P15 avgör vilken nivå man blir uttagen till i U16. 


Juniorverksamheten bygger på att det finns tre nivåer och första året U16 har:


- Ett förstalag med spel i U17-kval/div 1

- Ett skugglag med spel i div 1/2

- Ett framtidslag med spel i div 2/3

    

Vill ni veta mer kontakta åldersgruppsansvarig Tomas Bergsten, 070-793 80 74 eller någon av ledarna i respektive träningsgrupp (under vänstermenyn kontakt).