Vill du börja spela fotboll och född 2012/2013? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till flickor 03
Hej!

Vi är en nybildad trupp som i dagsläget består av 15 utespelare och 2 målvakter. Vissa har tidigare spelat i Enskede, men majoriteten spelare kommer från andra klubbar; AIK, Hammarby och Skogås-Trångsund. 
Vi kommer spela F15 division 1 under 2018, samt ett flertal cuper bland annat Gothia cup i Göteborg under sommaren. 
Vill ni komma i kontakt med oss titta under fliken kontakt. 
Guldglimmrande start på 2018
2018-01-09 12:24
Hej!

Det "nya" F03 i Enskede har fått en fin och vinstrik start på nya året. Direkt efter nyår begav sig en skön blandning av spelare från Enskede, AIK, Skogås-Trångsund och Hammarby i väg till Stuvsta indoor för att lira årets första cup i Enskede IKs färger. 
Laget klarade i rask takt av att besegra tuffa Hammarby U och Sundbyberg. Mot duktiga Stuvsta blev det delad poäng och Enskede slutade som gruppetta. 
 I slutspelsgruppen vann Enskede, utan att släppa in ett enda mål, samtliga matcher mot Hammarby, IFK Solna och Saltsjö-Boo. Klara för final, mot Hammarby (för tredje gången i denna cup). Enskede dominerade finalen och pokalen var vår. 
Mellan grupp- och slutspelet i Stuvsta Indoor passade tjejerna på att lira gruppspel för att komma vidare i SM-kvalet i futsal. 
Efter två övertygande vinster mot Rönninge och Tyresö väntade det kvalitetsfyllda och fruktade Hammarby akademi i gruppfinalen. Hammarby dominerade matchen och vann rättvist med 4-1. 
Till slutspelsgruppen kom Enskede, Älvsjö AIK, Hammarby Akademi och IFK Solna. Ett revanschsuget Enskede tog sig an Hammarby i första matchen. Med en mer försvarsinriktad fotboll än i första mötet lyckades Enskede göra Hammarby frustrerade, men till slut avgjorde tyvärr ett slumpmål tillställningen till Hammarbys fördel. 
Tyvärr tog denna kraftmätning ut sin rätt i den följande, och helt avgörande matchen, bataljen mot Älvsjö AIK. Enskede dominerade delar av matchen men har förtvivlat svårt att komma till avslut, och Älvsjö spelar fin och effektiv futsal. Älvsjö går segrande ur striden med 1-0. 
Det kanske roligaste under årets första vecka var att Enskede lyckades vinna den traditionstyngda ST-cupen. Efter ett mycket fint gruppspel med idel segrar mot Hammarby U (för fjärde gången denna vecka), Älvsjö AIK och Tyresö var det dags för slutspel. 
Återigen visar detta nykomponerade lag fina kvaliteter och vinner komfortabelt i match 1 och 2. I gruppfinalen mot vassa Skogås-Trångsund börjar bensinen ta slut hos vissa spelare efter det intensiva matchandet. Skogås avgår med segern, 1-0. 
Inför söndagens final muttrades det om revansch i omklädningsrummet. Efter en spektakulär invigning av finalen tog Enskede direkt tag i taktpinnen och dominerande med sitt vägvinnande och aggressiva spel. Ledningsmålet var väntat, men Skogås utnyttjar en tillfällig svacka i koncentrationen och kvitterar direkt. Mindre än 1 minut innan full tid kommer det förlösande ledningsmålet. Extra kul för målskytten  Ida J, som sent i höstas valde att gå från Skogås till Enskede. 
För er som är fotbollsnördar var det fjärde vinsten för Enskede F03 i denna traditionstyngda och högoktaniga cup. En av spelarna som deltog i söndagens final har varit med samtliga gånger; kanske ett rekord? 


Ytterligare information om provträningar!
2017-10-09 22:34
Hej! 

Så här ser vårt schema ut för vecka 43; 

Måndag 23 oktober informationsmöte för spelare och eventuella föräldrar 17.30-18.30 i cafeterian på Enskede IP.
Träning 18.30-20.00 Enskede IP. 

Torsdag 26 oktober, träning 18-19.30 Enskede IP

Varmt välkomna! 
Fördjupad information om F03!
2017-10-03 14:22
Hej!

Enskede IK söker 18 högmotiverade och träningsvilliga tjejer födda 2003 till en ny och seriöst satsande utvecklingstrupp. Du har med dig en stark vilja, stort fotbollskunnande och en attityd att ge allt på träning och match. 

Vi erbjuder; 
1. En trygg och proffsig träningsmiljö där alla behandlas lika under ledning av mycket välmeriterade och välutbildade externa ledare. 
2. Garanterad speltid för samtliga i truppen. 
3. Spel på högsta nivån i Stockholm 2018. 
4. Möjlighet till rotationsträning och match med äldre trupper i Enskede IK. 
5. Mycket bra och utvecklande målvaktsträning i klubbens regi under ledning av välutbildade tränare. 
6. Utbildning i taktik, kost och träningslära av välutbildade ledare. 
7. Ett stort antal cuper 2017/2018, både inomhus och ute. Gothia cup 2018. 
8. Ett eller flera spännande och roliga träningsläger. 
9. Tillgång till rehab och styrketräning. 
10. Skor och träningskläder ingår i träningsavgiften! 

Om detta låter intressant tveka inte att kontakta huvudtränaren Johan Nilsson, 0722366825. 

Varmt välkommen med din "ansökan"

Provträningar och ytterligare informationsgivning kommer att ske måndag 23 oktober och torsdagen 26 oktober på Enskede IP. Klockslag publiceras senare. 

Enskede IK startar upp nytt F03-lag - uppstart V.43
2017-09-28 17:48
Är du en intresserad fotbollsspelare som vill vidareutvecklas och ta nästa steg mot junior- och seniorspel i en lärande miljö, då är Enskede rätt klubb för dig.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Enskede IK, 02/06 12:50 
Enskede IK, 29/05 14:10 
Enskede IK, 25/05 11:42 
Enskede IK, 15/05 16:40