Enskede IK F05
Välkommen till lagsidan för F05, Enskede IK


Vi är ett lag som välkomnar alla och jobbar efter Enskede IK’s ledord - ”så många som möjligt så länge som möjligt”.


Har du spelat fotboll länge och vill utvecklas mer eller har du aldrig spelat förut men fått lust att testa på? I laget har vi fyra tränare, varav två icke-föräldratränare och en fystränare som tillsammans håller träningarna på en utmanande nivå för alla, oavsett hur långt man har kommit i sin fotbollsutbildning. Syftet med vår verksamhet är att lägga grunden för ett livslångt intresse för fotboll. Vi vet att med en stor bredd kommer även en bred topp.


Vi tränar tre pass i veckan, måndagar 17.45-19.15 på Bäckahagens konstgräs, tisdagar 17.45-19.15 på Enskede IP, plan 2 samt fredagar 16-17.30 också på Enskede IP, plan 2. I år spelar vi både 7- och 9-spel i Sanktan samt avslutar utomhussäsongen med ett par cuper.


I vinter kommer vi börja utbilda tjejerna i futsal och spela både i Futsalligan och en rad cuper. Det blir fokus på teknik, fart och rörlighet och kommer att utgöra en utmärkt språngbräda inför nästa säsongs seriespel!


Vi som ansvarar för laget:


Sofia Kindström (tränare) - sofia.kindstrom@gmail.com 0731553311

Arne Linusson (tränare) - arne.linusson@ncc.se 0761045626

Henrik Larsson (tränare) - honkpost@gmail.com 072468761

Elias Larsson (tränare) - hejelias@gmail.com 0733798299

Heléne Rüster (fystränare) - helene.ruster@gmail.com 0707191907

Sofia Tärnfors (lagledare) - soni05@handelsbanken.se 0704970207


Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om vår verksamhet och/eller vill komma och provträna med oss!

Mera info till Loppisen i morgon, 9 sept
2017-09-08 09:23
God förmiddag,

Håll nu tummarna för att vi slipper regn imorgon. Marknaden kommer att bli av oavsett väder.

Jag vet inte om jag var otydlig i mitt förra info brev. Jag hoppas nämligen att det är några av er föräldrar som kommer att vara med under dagen. Speciellt vid öppnandet för att få iordning på vårt loppis bord och sen vid stängningen. Jag ser nämligen i schemat att flest ikryssningar är vid passet 10-12. Anar att det är för att många av tjejerna spelar match vid lunch.

Elviras familj har ett bord som vi kan använda men det är lite litet. Är det nån som har ett som är 2 m långt? Jag tar även med en klädställning där vi kan hänga saker.

Kom ihåg att bara ta med prismärkta fräscha saker.

Var står vi? Jo, precis vid Triangelkyrkan. Tycker det känns som en bra plats, inte allt för trångt och lätt att ta sig dit. Tänk på att det kommer vara mycket folk så ta helst inte bilen. De som lämnar loppissaker vid 10-tiden kan ju ta bilen men sen behöver den flyttas på.

Ni som ännu inte har fyllt i schemat, gör gärna det. Alla kan bidra med bakning om ni inte har möjlighet att vara på plats! Det går bra att komma förbi mig ikväll och lämna kakor/bullar. Handelsvägen 99.

Ring mig om det är något ni undrar över, 070-7191907.

Må gott och nu ska vi se till att fylla lagkassan :)

/Heléne


Loppis den 9 sept
2017-09-03 20:19

Hej,

Först och främst vill jag be om ursäkt för att denna information kommer lite sent. Men jag har varit iväg med yngsta dottern hela helgen. Gamla Enskede Marknad, den 9 sept börjar närma sig så det börjar bli dags för lite finlplanering. För den som inte vet så ligger marknaden vid Triangelkyrkan, Gamla Enskede Matbod och Gamla Enskede Bageri. Närmaste t-bana är Sandsborg. Vi har ett fikabord vilket innebär att vi förutom prylar även får sälja bullar, kakor, skorpor, osv. Den är öppen 11-16 så jag föreslår att de som har saker att sälja ser till att vara på plats kl 10-10:30 för att lämna prylarna. Bakverk kan lämnas på plats senast kl 11 då marknaden öppnar. Eller så kan det lämnas hemma hos mig under fredagen, Handelsvägen 99.  Jag själv planerar att vara på plats mest hela dagen.

Om ni följer länken så hittar ni schemat, https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lATeO5ooW8YPiZkiyeDBsh-rSXu258JC28-Xtuu2swU/edit?usp=sharing . Jag vill att ni fyller i vilket pass ni kan stå och vad ni vill bidra med (loppisprylar att sälja eller fikabröd). Om ni vill bidra med saker att sälja så vill jag att alla saker är prismärkta när ni kommer med dem. Tänk på att det ska vara någorlunda fräscha saker som är attraktiva J. Fyll i senast på onsdag kväll kl 20.

För att förenkla det hela har vi valt att bara sälja fikabröd och inte kaffe och annan dryck. Det vi tänkt sälja är syltkakor, bullar och biscotti/skorpor. Kakor och biscotti paketeras i fina påsar/cellofan om 10 styck i varje påse. Bullar paketeras om 5 st i varje påse/cellofan. Knyt gärna ihop påsarna med något fint snöre och kanske med en fin etikett.

Det här ska ju vara ett event för att tjejerna ska samla ihop pengar till lagkassan så sätt gärna dem i arbete! Och de får ju självklart vara med vid bordet och sälja (gärna iklädda de röda träningströjorna). Vi har match under eftermiddagen så då blir det ju förstås svårt att vara på plats. Jag har hört att vissa av tjejerna redan har planerat att ha egna bord med familjen men tycker ändå att alla ska vara med och bidra på något sätt. Det räcker ju med att baka.

Vi får ha ett bord som är 2 m långt. Är det någon som har ett bra och kan låna ut det under lördagen?

De som bidrar med saker att sälja, om ni vill ha tillbaka det som ej blir sålt måste ni komma kl 16 och hämta det. Det som blir över ser jag till att skänka till Stadsmissionen.

 

Hoppas att alla familjer är med och bidra och ser till att vi tillsammans fyller lagkassan!

 

Ring eller maila mig om det är några frågor, jag har säkert glömt en hel del också…

 

Trevlig söndag kväll,

 

Heléne

0707191907 eller helene.ruster@gmail.com

 

Välkomna (bättre sent än aldrig)
2017-08-28 22:53
Vi säger välkomna till våra två nya tränare Sofia Kindström och Arne Linusson, båda med gedigen mångårig erfarenhet från barn- och ungdomsfotboll. Dom har varit med oss ett par månader nu men ni som inte träffat dem, kom ner och säg hej på en av träningarna!

Välkomna! 

G:a Enskede loppis 9 sept
2017-07-24 15:46
Hej Alla,

Hoppas alla mår gott i mitt i semestertider! Och att alla tjejer leker med boll varje dag och försöker springa lite.

Den 9:e sept har jag bokat ett loppisbord till laget på den årliga loppis i Gamla Enskede vid Triangelparken. Det brukar vara en väldigt kul dag med massa folk och aktiviteter. Vi behöver ju fylla på vår lagkassa så vi tyckte att detta kunde vara en kul aktivitet att göra tillsammans.

Så rensa källaren, vinden, förråden, sommarstället och ta med allt till den 9 september. Vi återkommer med mer info när vi närmar oss. Jag har bokat ett s k "fikabord" så vi har även möjlighet att sälja kaffe, te, bullar ochkakor. Vi har ju även en inbokad aktivitet den 10 sept så hela helgen kommer bli en EIK F05-helg :)

Må så gott,

Alla ledare, genom Heléne