Vill du börja spela fotboll och född 2012/2013? Anmäl dig här!
Enskede Flickor 04
Välkommen till Enskede IK Flickor 04. Här kan du följa våra spelscheman och träningar.  Under året kommer vi att ha än högre ambitioner i vår spelarutveckling i syfte att nå bra placeringar i cuper. Är du intresserad av att vara en del i denna utveckling är du välkommen att kontakta oss för att provspela.


Hälsningar
Mikael Persson Lagledare & tränare
0707334434

Enskede IK F04 | Enskede IK F04 | Enskede IK F04
http://www.laget.se/EIK_F04_3
F04 i Viking Line Cup 2018
2018-04-08 20:26
Viking Line Cup 2018 - Enskede F04
Tufft schema för F04 med cup direkt efter lägret i Barca. Trots detta såg vi rätt många pigga spelare i helgens cup på Åland. 

I vanlig ordning lyckades vi inte riktigt tagga till i vår första match, denna gång mot finska FC Kontu. Vi var inte riktigt med i backlinjen vilket gjorde att vi, alltför enkelt, släppte motståndarna i frilägen med målvakt. Ingen kul start vare sig för Tilda eller laget. Vi får väl skylla lite på att vi inte hunnit spela ihop oss riktigt samt att Barca satt kvar i benen.

Därefter spelade vi match mot Hanviken där vi lyfte oss rejält. Trots det lyckades vi inte riktigt ta vara på våra målchanser vilket resulterade i förlust. På eftermiddagen var det dags att möta finska Tervakosken Pato som inte imponerade med sitt spel. Spelet var rörigt och långsamt vilket också gjorde att vi klev ner på deras nivå i spelet. TIll slut vann vi matchen men siffrorna borde kanske ha varit större. 

Vi avslutade lördagen med match mot tuff IFK Mariehamn. Trots skador och splitna spelare så fick vi helt plötsligt se gamla Enskede F04! Tjejerna spelade ut ordentligt och visade prov på sjuk kämparanda med tuffa närkamper. Vi markerade helt bort deras starka spelare, var först i närkamperna, tryckte bort med med axlarna och täckte upp för varandra. Rent spelmässigt fick vi se hela arsenalen med tight backspel, offensiva backar, bollvinnande triangel, bollar på ytan och ett par backskott. Vi vann matchen helt rättvist.

Morgon matchen på söndagen var mot Hanvikens andra lag. Med nya (gamla) Enskede F04 på planen så spelade vi ut dem helt. Vi ägde allt från ett fantastiskt passningsspel, sköna crosspassar, till vinst i varenda närkamp - heeeelt fantastiskt att se. Trots att vi radade upp målchanser så lyckades vi inte riktigt få in bollarna  vilket resulterade i en oavgjord match. Det känns dock som det spelade mindre roll eftersom vi spelade så bra fotboll.

Jag skulle vilja säga att alla spelare har gjort stora lyft i spelet så behåll den känslan och attityden. Ger vi allt i matcherna och nyttjar vår fotbollskunskap kommer vi att vinna många matcher framöver. Kanske läga att slipa lite på skotten efter inomhussäsongen;)

Tack för en bra cuphelg och en sjukt bra avslutning i de två sista matcherna.

Ni är bäst
Ledarna
F04 tackar Bk Kaverös Lobo P04!
2018-04-05 20:23
Enskede F04 i Barcelona
Vi i Enskede F04 vill rikta ett litet extra tack till Bk Kaverös Lobo P04 för en bra träningsmatch i Lloret de Mar. Matchen var intensiv och lärorik för vårt lag och era killar spelade som sanna gentlemen. I feed backen från vårt läger i Barcelona var denna träningsmatch en av de saker som uppskattades mest.

Igen, tack för en tuff och bra match, och ett i övrigt bra samarbete i Barcelona.


Hälsningar
Spelarna och ledarna i Enskede F04 
Enskede F04 i Barcelona
2018-04-05 17:52
Enskede F04 i Barcelona
Tack för ett bra läger tjejer! 
Förutom att ha kul, bada kallt, strula i hotellkorridorerna, trampa runt i Barcelona, besökt Parque Guell, lärt oss vilken frisyr Columbus hade så var det mycket fokus på just fotboll.

Om vi nu smälter allt vi snackat om, det vi övat på, våra personliga utmaningar och den klart förbättrade lagandan så kommer vi att få se ett avsevärt mycket starkare Enskede F04 under resten av 2018.

Ett stort tack till all fantastiska spelare som var med i Barcelona - bra jobbat!


Hälsar
Stolta ledare

PS. Jag tycker att vi redan nu skall  planera fler läger och cuper utomlands
Stark insats i Bjurfors Vinter Cup 2018
2018-02-23 23:18
Enskede IK F04 Bjurfors Vinter Cup EIK F04 Tjejer F04
Hej
Tack för en bra cup. Efter en avvaktande start avrundade vi med vinster mot Viggbyholm och Hanviken vilket resulterade i en tredjeplats. Det är kul att se att både den individuella och taktiska utvecklingen går framåt med stora steg. Nu är det snart dags för träningsläger i Barcelona så mer fotboll blir det framöver. 

Tack för en stark laginsats! Om ni gasar från start i nästa cup så hade vi kommit hem med en pokal, garanterat.


Hälsningar
Ny vinst för F04 i futsalligan
2018-02-04 19:42
Enskede IK F04 Futsalligan F14
Idag tog vi emot Stuvsta som nyss gått ihop med Örby på hemmaplan i Hagsätrahallen. Tjejerna satte själva positionerna i laguppställningen och rent taktiskt följde vi redan satt plan med avvaktande press i inledningsskedet av matchen. Efter en ngt avvaktande start, kom Enskede F04 sedan ordentligt in i matchen. VI ökade tempot och satte en högre press vilket också resulterade i att vi ledde matchen med 4-2 efter halva matchen. Istället för att backa hem i andra valde vi att fortsätta vårt mer offensiva spel. De gånger Stuvsta hade bollen gick vi ned på tight fyrkant vilket gjorde att motståndarna inte fick några lägen alls. Resultatet blev en bekväm seger med 7-2 vilket lovar gott inför utomhussäsongen.

Vi fick också en bra spridning i målgörande med både Agnes, Wilma, Elin och Julie i målprotokollet. Tilda var som vanligt mycket stabil i målet där hon varierade igångsättandet av spelet på ett ypperligt sätt. Nästa helg väntar både Ersan mot just Stuvsta men också Saltsjö-Boo i futsalligan.

Bra jobbat tjejer
F04 | Första vårträningen ute
2018-02-02 21:15
Enskede IK
Tack för en bra träning idag. I vanlig ordning kul att se att vi har så många på plats trots att det är fredagkväll. och lätt snöfall. Vi ser en tydlig utveckling hos många av våra spelare som i avsevärt mycket högre utsträckning dribblar sin spelare och tar avslut. Jag tror att vi kommer att få se ett ruggigt offensivt lag under vårens S:t Erikscupsmatcher. Passar/rörelse/taktik funkar redan hur bra som helst så fortsätt att utveckla de individuella spelet tjejer.

Häromdagen hade vi dessutom en extraträning med fokus på futsal. Även här såg det mycket bra ut och det känns som alla spelare tar till sig Sofias coaching och taktiska plan på ett mycket bra sätt.

I helgen har vi Ersan ute och futsal mot Örby. Om vi spelar hälften så bra som vi gör på träningarna kommer våra motståndare att få det tufft.

Riktigt bra jobbat tjejer och att särskilt tack till Sofia som ser till att vår teknikutveckling och taktiska förståelse ligger i framkant! 

Ha en fortsatt trevlig helg
Enskede F04 i Futsalligan
2017-11-12 21:08
Enskede F04 i Futsalligan
Cupdagen avrundades med premiärspel i Futsalligan. 

Vi spelar här i serien F04/F03 och premiären spelades mot Reymers. Tror lite stumma ben och inga förberedande träningar gjorde Enskede F04 en stark insats. Efter en snabb regelgenomgång spelade vi 4 x 10 min snabb innomhusfotboll mot Reymers 03:or. Efter lite trevande spel den första halvleken komm vi igång bra tight box och avvaktande press. Ett par tåpajar senare samt en vrist från Julia så slutade matchen 6-4 till Reymers. Vi upplever trots detta att vi gjorde en mycket bra insats under förutsättningarna. Nu skall vi prata ihop oss lite mer taktiskt så kommer vi att kunna presetera än bättre under kommande matcher.

Riktigt bra jobbat tjejer, hälsar
Stolta tränare
Enskede F04 i Höst 11:an
2017-11-12 21:00
Enskede F04 i Höst 11:an
I helhen spelade vi en av våra första 11-manna cuper. 

Vår första match började på sedvanligt sätt med mycket nerver och ett lag som gav upp lite för lätt. Efter ett lagsnack taggade vi om för att möta Saltsjö Boo. Mittfältet sträckte på sig och vi höll vår triangel avsevärt mycket tightare än i första matchen. De flesta spelare visade att de verkligen ville ha bollen vilket gav resultat direkt. När det var ett par minuter kvar ledde vi matchen med 2-3 men tck vare ett offensivt ryck av moståndarna samt en turlig frispark så förlorades matchen med snöpliga 4-3. Trots detta var matchen ett starkt fall frammåt där laget som helhet visade att Enskede F04 är att räkna med. 

Därefter vann vi tämligen enkelt mot Järla med hela 4-0 vilket dock gav oss en plats i B-slutspelet. Där mötte vi sedan BKBk samt, igen, Järla. I båda dessa matcher fortsatte vi att spela vårt spel. I kombination med spelare som verkligen ville ha bollen så vann vi matcherna ganska enkelt. I den sista matchen mot Stuvsta spelade vi 0-0 vilket totalt sett innebar: två förluster, tre vinster och en oavgjord match

Spelar vi på detta sätt är Enskede F04 ett lag att räkna med, men det kräver att alla som går in på planen är villiga att ge allt för laget. Det är mao upp till er tjejer;)


Tack för en bra cup hälsar
Stolta tränare
Bra uppslutning för F04
2017-09-18 21:47
Idag var vi närmare 30 spelare från Enskede F04 som entrade Bäckahagens IP. Kul att se att så många vi lira trots duggregn, läxor och ev helgens matcher i benen.

Sofia körde träningen exemplariskt där vi började med varianter på länga bredsidespassningar, mottagningar och förflyttning. Just mottagningarna såg vassare ut än på matcherna trots den dåliga planan enligt Aichis utsago. Det var sjukt kul att se en mot en utmaningarna där många spelare tog ut svängningarna med finterna. Även vår backlinje brillierade där både Jullan och Sagis tryckte in mål efter mål. Kanske dags att rotera positioner på planen igen. Den övningen skall vi köra under hela veckan!. Match efterfrågades, men eftersom planen är för liten vs spelarantalet så funkar det tyvärr inte riktigt.

Ett par passusar:
Sal, har filmat helgens matcher och kommer inom kort att maila ut för er som vill detaljstudera spelet. Det är mycket lärorikt och man inte bara fokuserar på det man upplever funkar mindre bra.

Ni som inte svarat på medverkan i Oktoberbollen - gör gärna det så att vi kan bjuda in nya spelare. Har vi ngn som känner att ni vill testa på att stå i mål under denna cup, säg gärna till på nästa träning.

Vi vet att en del av er spelar mycket fotboll och sliter med läxor. Det är ok att inte gå på alla träningar. Ibland kan det tom vara bra att vila ngn dag i syfte att få tillbaks glöden. I övrigt uppskattar vi smarta spelare med stil så se till at hinna med skolan också.Riktigt härligt att se så många med humöret på topp idag - bra jobbat
Hälsningar
Spelade matcher
Lör 10/2 15:30
4 - 2  
Sön 4/2 17:15
7 - 2  
Sön 28/1 11:00
1 - 5  
Sön 21/1 18:15
1 - 5  
Sön 14/1 17:00
3 - 5  
Sön 17/12 19:15
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen