Enskede Flickor 04
Här kan ni läsa mer om träningstider och matcher för Enskede IK Flickor 04 / F04. 

Vi har en hög ambition men vill samtidigt att så många som möjligt skall spela fotboll så länge som möjligt. Välkommen ned och provspela med oss.

Hälsningar
Mikael Persson Lagledare & tränare


Enskede IK F04 | Enskede IK F04 | Enskede IK F04
http://www.laget.se/EIK_F04_3
Bra uppslutning för F04
2017-09-18 21:47
Idag var vi närmare 30 spelare från Enskede F04 som entrade Bäckahagens IP. Kul att se att så många vi lira trots duggregn, läxor och ev helgens matcher i benen.

Sofia körde träningen exemplariskt där vi började med varianter på länga bredsidespassningar, mottagningar och förflyttning. Just mottagningarna såg vassare ut än på matcherna trots den dåliga planan enligt Aichis utsago. Det var sjukt kul att se en mot en utmaningarna där många spelare tog ut svängningarna med finterna. Även vår backlinje brillierade där både Jullan och Sagis tryckte in mål efter mål. Kanske dags att rotera positioner på planen igen. Den övningen skall vi köra under hela veckan!. Match efterfrågades, men eftersom planen är för liten vs spelarantalet så funkar det tyvärr inte riktigt.

Ett par passusar:
Sal, har filmat helgens matcher och kommer inom kort att maila ut för er som vill detaljstudera spelet. Det är mycket lärorikt och man inte bara fokuserar på det man upplever funkar mindre bra.

Ni som inte svarat på medverkan i Oktoberbollen - gör gärna det så att vi kan bjuda in nya spelare. Har vi ngn som känner att ni vill testa på att stå i mål under denna cup, säg gärna till på nästa träning.

Vi vet att en del av er spelar mycket fotboll och sliter med läxor. Det är ok att inte gå på alla träningar. Ibland kan det tom vara bra att vila ngn dag i syfte att få tillbaks glöden. I övrigt uppskattar vi smarta spelare med stil så se till at hinna med skolan också.Riktigt härligt att se så många med humöret på topp idag - bra jobbat
Hälsningar
Dubbla vinster i Sanktan
2017-09-17 15:15
Tack för en bra matchhelg tjejer. 

Igår vann vi mot BP, som leder div 2, med 2-1. Matchen var ganska intensiv men vi lyckades ganska tidigt i matchen sätta press på motståndarna via snabba mål.  Vi hade gärna sett att vi ägt bollen lite mer i matchen istället för att krigat oss till vinsten. Samtidigt så lyckades vi behålla ledningen matchen igenom, bra jobbat.

Idag tog vi oss an DIF på hemmaplan i div 1. Även här inledde vi med att tidigt göra mål vilket verkar vara en bra strategi;) Matchen slutade 5-2 till Enskede F04s favör. Vi mötte ett DIF som tydligt arbetade med att ställa sina backar mycket högt upp i planen i syfte att ställa oss off side. Det öppnade samtidigt upp för många bollar på ytan framför våra anfallare och offensiva mittfältare. vilket vi utnyttjade väl.

Det känns som EIK F04 är på gång så nu finlirar vi lite under veckan och ser sedan till att vinna mot Vasalund kommande velg. Bra jobbat - ni är bäst
Tränarna
Örebrocupen 2017
2017-06-18 20:42
Enskede F04 Örebrupen 2017
Tack för en mycket bra helg tjejer! 

Vårt gemensamma mål var att ta oss till A-slutspel, vilket vi gjorde genom att besegra Zentih i vår sista gruppspelsmatch. Det innebar inte bara A-slutspel men också att vi gick obesegrade igenom gruppspelet och slutade som no 1. I åttondelsfinelen spelade vi mot ett lokalt lag, F04 Rynninge, som spelade mycket annorlunda jämfört med lagen vi vanligen möter i Sthlms delen i Sanktan. Spelet karaktäriserade av ojuste spel vilket också tydligt avspeglades bredvid planen i ledarleden. Samtidigt lyckades vi inte få ordning på vårt spel under dessa förutsättningar vilket gjorde matchen till en lång ifrån publikfriande match som vi tyvärr förlorade.

Vi uppnådde våra mål kring placering men den största vinsten kanske ändå var att det var förbannat kul pch trevligt att hänga med Enskede F04 under denna cup. Stämnigen var på topp och spelet på väg åt rätt håll vilket bådar gott inför AROS Cupen. Vi återkommer inom kort med mer info när de släpper själva spelschemat. Vi kan redan nu förbereda er på att vi kommer att behöva hjälp med skjuts och då gärna från de föräldrar som inte har kört tidigare. Jag hoppas som sagt att ni alla som skall vara med är taggade och tycker att det skall bli kul!

Våra träningstider under sommaren ligger uppdaterade på Laget.se med sista träningstid den 26/7 samtidigt som vi drar igång den 10/8.


PS Har hört ryktas att våra nya overaller är så gott som klara. Vi kollar i veckan vad som gäller.

Vi ses på träningen imorgon

https://www.laget.se/EIK_F04_3
Stark förstadag för F04 i Örebrocupen
2017-06-16 23:51
Enskede F04 Örebrocupen
Idag spelade vi våra första matcher i gruppspelet i Örebrocupen. Den första matchen blev målrik och vi ledde matchen med 3-2 fram till de sista fyra sekundrarna. Matchen slutade 3-3 men vi tar framförallt med oss ett mycket lugnt och tryggt passningsspel trots det blöta riktiga gräset. Efter en snabb lunch samt intervju med SR P4 var det dags att möta Viggbyholm. Även här behöll vi lugnet på plan och fick till många målchanser. Efter en hörna! tog vi ledningen med 1-0 vilket också blev slutresultatet. SVT filmade också delar av matchen i syfte att göra Enskede F04s medietäckning total. 

Imorgon är planen att vinna gruppen genom att vinna mot Göteborgska Zenith genom fortsatt bra passningsspel, aggresivt spel innanför detas straffområde samt en tät mittriangel. Tjejerna har presterat på topp vilket lovar gott inför stundande AROS. Hoppas ni är taggade.

Hälar 
Tränarna
https://www.laget.se/EIK_F04_3/news/5146909/Stark-forstadag-i-Orebro

http://instagram.com/eik_f04


Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Enskede IK, 07/09 20:55 
Enskede IK, 06/09 15:34 
Enskede IK, 25/08 13:43 
Enskede IK, 27/07 14:28