Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Enskede Dam J (fd F04)

Välkommen till Enskede IK Dam J. Här kan du följa våra spelscheman och träningar.  Under året kommer vi att ha än högre ambitioner i vår spelarutveckling i syfte att nå bra placeringar i cuper. Är du intresserad av att vara en del i denna utveckling är du välkommen att kontakta oss för att provspela.


Hälsningar
Mikael Persson Lagledare & tränare
0707334434

Enskede IK Dam J | Enskede IK Dam J | Enskede IK Dam J
(Gammal site: http://www.laget.se/EIK_F04_3)
Träningsmatch Iggesund
2019-03-10 10:45
Tack för en bra genomförd match tjejer. Nya positioner och uppställningar gjorde att det tog att tag att komma in med fart i anfallen. Det är samtidigt skönt att se att spelet finns där. Dagens match slutade 1-4 till Enskedes favör med fyra olika målskyttar.

Tack Iggesund F04/02 för bra och tufft motstånd!
Camp Iggesund - Dam J & F06
2019-03-10 10:43
Tack för ett bra training camp i Iggesund all. Kul att så en sådan imponerande skara starka fotbollstjejer på ett ställe! Några träningspass samt träningsmatcher kvar innan vi rundar av en fantastisk helg - nu kör vi!
Nu tar vi in nya spelare till Enskede F04
2018-12-18 21:48
Nu tar vi in nya spelare till Enskede F04
Hej
Vi söker fler spelare till Enskede F04! 
Har du division 1 eller 2 ambitioner...och tycker att fotboll är sjukt kul är du välkommen ner och provträna med oss. 

Vi är idag ett lag med runt 18 spelare men vi vill gärna bli fler. Under 2019 går vi upp i Juniorsektionen inom Enskede IK vilket innebär stora möjligheter att utvecklas som fotbollsspelare. Vi kommer att erbjuda alla spelare specifika fysträningar, teknikträningar, individuella utvecklingsplaner samt många cuper.

Om ni är intresserade av att bli en del av Enskede F04 och Enskede IK så är ni varmt välkomna ned för provträning.

Hör av er till:
Lagledare & tränare - Mikael Persson, 070733443, info@mannheimer.nu
Huvudtränare - Sofia Hammarlund, 0730284885, sofiahammarlund@hotmail.com


Välkomna 


F04 Futsal Lucia Cup
2018-12-08 19:49
Futsal Lucia - Inför Stockholm Football Cup 2019
Tack för en bra cup tjejer!

Trots begränsat med futsalträning så landade vi på tredjeplats idag i Futsal Lucia Cup i Nykvarn. Vi tackar arrangörerna med en applåd och fortsätter vässa formen inför SFC 2019 (www.stockholmfootballcup.com).

Måndag, träning;)
Dubbla vinster i helgens matcher
2018-08-19 13:29
Enskede IK F04 EIK
Nu var höstsäsongen igång i Sanktan. 

Vi började med match mot Mälarhöjden där vi spelade lugnt och klokt under större delen av matchen.  I andra halvlek flyttade vi om lite i positionerna vilket gjorde spelet lite rörigt. Enskede hade dock initiativet under hela matchen vilket också gjorde att tempot och intensiteten gick ned något.

Idag var de match mot AIK på Skytteholm. Även denna match spelades utan avbytare vilket ställde högre krav på att känna lugnet i passningsspelet. Enskede F04 dominerade även denna match från start till mål. Tjejerna visade prov på ett mycket stabilt passningsspel där de varvade kortpassar/väggspel med längre bollar på ytorna. Inställningen var också superb vilket gjorde att vi ofta vann andra bollarna. Från vårt ledarperspektiv såg vi bara positiva saker på plan. I övrigt slutade matchen med 5-2 till Enskedes fördel.

Det känns som vi spelar med ett härligt självförtroende samt att stämningen är på topp i laget. Under dessa förutsättningar spelar vi också sjukt bra fotboll. Håll i det här nu tjejer så kööör vi.


Hälsningar
Stolta tränare
Piteå Summer Games 2018
2018-07-04 19:43
Piteå Summer Games 2018 F04 Enskede
Nu har vi hunnit packa upp och smålta vår första Piteå Summer Games.

Vi vill bara kort ge er som deltog en stor applåd för en mycket bra cup. Vi var obesegrade i gruppspelet och vann gruppen trots avsaknad av avbytare. Tjejerna spelade en mycket offensiv fotboll som är kul att se på samtidigt som de varierade spelet på ett förträffligt sätt. I gruppspelet släppte vi bara in ett mål samtidigt som vi gjorde åtta mål. Jag tror vi alla kan konkludera att med lite lugnare avslut hade målskillnaden varit än mycket större.

Tyvärr åkte vi ut i åttondelsfinalen mot ett fysiskt sett starkare TP47 fr Finland. Vi lyckades dock samla oss och vinna andra halvlek med 1-0 men det räckte inte riktigt. Jag känner dock att vi var ett av de lagen som lyckades hålla finländskorna tillbaks på ett bra sätt och hålla ned antalet baklängesmål. Bra jobbat målvakt och backlinje.

På söndagen spelade vi avslutningsmach där vi vann mot FC Norrsken med 3-1 vilket gjorde att vi kom först av de tio lagen. På det stora hela könner vi att Enskede F04 gjort ett rejält kliv frammåt och det skall bli kul att köra fler cuper efter sommaren.

Håll i träningsschemat så kör vi igång snart igen
Hälsningar
Stolta tränare

PS Vi skickar 6 spelare m F02 till Gothia, håll tummarna nu! 
Sista träningen innan cup
2018-06-25 22:25
Idag körde vi vår sista träning innan sommaren. Det var en magisk kväll som veks till lite skön fotbollstennis samt skottövningar.

På torsdag skickar vi ett decimerat gäng till Piteå Summer Games. Vi har spelat mycket bra och stabilt så vi tror på A-slutspel, även om vi inte direkt har några avbytare. Ni som inte är med ser till att hålla tummarna...samt att köra på träningsschemat som skickats ut. Därefter är det ett litet gäng som också åker med F02 till Gothia så håll lite koll på mailen under sommaren så kommer lite uppdateringar.

Tack för en bra avslutning på säsongen och ha en superb sommar om vi inte ses
Ni är bäst, hälsar
Tränarna
Vinst i sista Sankan inför sommaren
2018-06-17 22:16
Idag spelade vi den sista Sanktan matchen innan sommarschemat drar igång med Piteå Summer Games och Gothia med F02 för en del. Vi har haft en mycket positiv utveckling under den senaste tiden både individuellt men framförallt som lag. Enskede F04 valde idag att toppa detta med en 6-1 seger mot Mälarhöjden. Vi ledare tackar och bockar för ett bra spel!

Intruktionspunkterna inför match var att ligga tight i markeringarna, framförallt hos ytterbackar och yttermittfältare, lite som Saga alltid gör och Alma/Anta visade strålande prov på härom helgen. Vår grundplan är också att spela upp bollen via målvakt, backar, mittfält innan vi slår passningarna på ytorna framför anfallarna. Idag hittade vi en bra variation på kortare pass mellan motståndarnas backar och lite längre pass på ytan - bra där med variation i spelet.

Vi hade också lite nya positioner för en del spelare vilket dock fungerade mycket bra. En av de vinnande aspekterna var att vi ofta var först på bollen och att vi verkligen spelade som ett lag och assisterade varandra i alla situationer. Att vi har Stockholms vassaste anfallspar gör det inte lättare för motståndarna, samtidigt som våra backar som alltid är sjukt stabila.

Ser vi till helheten så har vi spelat stabilt, lugnt och tryggt under den senaste tiden och vi känner att ni börjar få utväxling på det vi tränar på. Nu laddar vi lite extra inför Piteå Summer Games, kör lite extra fys under sommaren och fortsätter på denna väg under hösten.


Bra jobbat tjejer!
Ledarna 
F04 i Viking Line Cup 2018
2018-04-08 20:26
Viking Line Cup 2018 - Enskede F04
Tufft schema för F04 med cup direkt efter lägret i Barca. Trots detta såg vi rätt många pigga spelare i helgens cup på Åland. 

I vanlig ordning lyckades vi inte riktigt tagga till i vår första match, denna gång mot finska FC Kontu. Vi var inte riktigt med i backlinjen vilket gjorde att vi, alltför enkelt, släppte motståndarna i frilägen med målvakt. Ingen kul start vare sig för Tilda eller laget. Vi får väl skylla lite på att vi inte hunnit spela ihop oss riktigt samt att Barca satt kvar i benen.

Därefter spelade vi match mot Hanviken där vi lyfte oss rejält. Trots det lyckades vi inte riktigt ta vara på våra målchanser vilket resulterade i förlust. På eftermiddagen var det dags att möta finska Tervakosken Pato som inte imponerade med sitt spel. Spelet var rörigt och långsamt vilket också gjorde att vi klev ner på deras nivå i spelet. TIll slut vann vi matchen men siffrorna borde kanske ha varit större. 

Vi avslutade lördagen med match mot tuff IFK Mariehamn. Trots skador och splitna spelare så fick vi helt plötsligt se gamla Enskede F04! Tjejerna spelade ut ordentligt och visade prov på sjuk kämparanda med tuffa närkamper. Vi markerade helt bort deras starka spelare, var först i närkamperna, tryckte bort med med axlarna och täckte upp för varandra. Rent spelmässigt fick vi se hela arsenalen med tight backspel, offensiva backar, bollvinnande triangel, bollar på ytan och ett par backskott. Vi vann matchen helt rättvist.

Morgon matchen på söndagen var mot Hanvikens andra lag. Med nya (gamla) Enskede F04 på planen så spelade vi ut dem helt. Vi ägde allt från ett fantastiskt passningsspel, sköna crosspassar, till vinst i varenda närkamp - heeeelt fantastiskt att se. Trots att vi radade upp målchanser så lyckades vi inte riktigt få in bollarna  vilket resulterade i en oavgjord match. Det känns dock som det spelade mindre roll eftersom vi spelade så bra fotboll.

Jag skulle vilja säga att alla spelare har gjort stora lyft i spelet så behåll den känslan och attityden. Ger vi allt i matcherna och nyttjar vår fotbollskunskap kommer vi att vinna många matcher framöver. Kanske läga att slipa lite på skotten efter inomhussäsongen;)

Tack för en bra cuphelg och en sjukt bra avslutning i de två sista matcherna.

Ni är bäst
Ledarna
Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 14/9 10:00
1 - 4  
Fre 30/8 19:15
5 - 0  
Fre 23/8 19:30
2 - 3  
Ons 21/8 20:00
2 - 2  
Fre 16/8 19:00
3 - 1  
Lör 8/6 12:00
4 - 7  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Enskede IK, 13/09 17:16 
Enskede IK, 30/08 10:05 
Enskede IK, 27/08 15:45