Enskede Flickor 04
Här kan ni läsa mer om träningstider och matcher för Enskede IK Flickor 04 / F04. 

Vi har en hög ambition men vill samtidigt att så många som möjligt skall spela fotboll så länge som möjligt. Välkommen ned och provspela med oss.

Hälsningar
Mikael Persson Lagledare & tränare


Enskede IK F04 | Enskede IK F04 | Enskede IK F04
http://www.laget.se/EIK_F04_3
Enskede F04 i Futsalligan
2017-11-12 21:08
Enskede F04 i Futsalligan
Cupdagen avrundades med premiärspel i Futsalligan. 

Vi spelar här i serien F04/F03 och premiären spelades mot Reymers. Tror lite stumma ben och inga förberedande träningar gjorde Enskede F04 en stark insats. Efter en snabb regelgenomgång spelade vi 4 x 10 min snabb innomhusfotboll mot Reymers 03:or. Efter lite trevande spel den första halvleken komm vi igång bra tight box och avvaktande press. Ett par tåpajar senare samt en vrist från Julia så slutade matchen 6-4 till Reymers. Vi upplever trots detta att vi gjorde en mycket bra insats under förutsättningarna. Nu skall vi prata ihop oss lite mer taktiskt så kommer vi att kunna presetera än bättre under kommande matcher.

Riktigt bra jobbat tjejer, hälsar
Stolta tränare
Enskede F04 i Höst 11:an
2017-11-12 21:00
Enskede F04 i Höst 11:an
I helhen spelade vi en av våra första 11-manna cuper. 

Vår första match började på sedvanligt sätt med mycket nerver och ett lag som gav upp lite för lätt. Efter ett lagsnack taggade vi om för att möta Saltsjö Boo. Mittfältet sträckte på sig och vi höll vår triangel avsevärt mycket tightare än i första matchen. De flesta spelare visade att de verkligen ville ha bollen vilket gav resultat direkt. När det var ett par minuter kvar ledde vi matchen med 2-3 men tck vare ett offensivt ryck av moståndarna samt en turlig frispark så förlorades matchen med snöpliga 4-3. Trots detta var matchen ett starkt fall frammåt där laget som helhet visade att Enskede F04 är att räkna med. 

Därefter vann vi tämligen enkelt mot Järla med hela 4-0 vilket dock gav oss en plats i B-slutspelet. Där mötte vi sedan BKBk samt, igen, Järla. I båda dessa matcher fortsatte vi att spela vårt spel. I kombination med spelare som verkligen ville ha bollen så vann vi matcherna ganska enkelt. I den sista matchen mot Stuvsta spelade vi 0-0 vilket totalt sett innebar: två förluster, tre vinster och en oavgjord match

Spelar vi på detta sätt är Enskede F04 ett lag att räkna med, men det kräver att alla som går in på planen är villiga att ge allt för laget. Det är mao upp till er tjejer;)


Tack för en bra cup hälsar
Stolta tränare
Bra uppslutning för F04
2017-09-18 21:47
Idag var vi närmare 30 spelare från Enskede F04 som entrade Bäckahagens IP. Kul att se att så många vi lira trots duggregn, läxor och ev helgens matcher i benen.

Sofia körde träningen exemplariskt där vi började med varianter på länga bredsidespassningar, mottagningar och förflyttning. Just mottagningarna såg vassare ut än på matcherna trots den dåliga planan enligt Aichis utsago. Det var sjukt kul att se en mot en utmaningarna där många spelare tog ut svängningarna med finterna. Även vår backlinje brillierade där både Jullan och Sagis tryckte in mål efter mål. Kanske dags att rotera positioner på planen igen. Den övningen skall vi köra under hela veckan!. Match efterfrågades, men eftersom planen är för liten vs spelarantalet så funkar det tyvärr inte riktigt.

Ett par passusar:
Sal, har filmat helgens matcher och kommer inom kort att maila ut för er som vill detaljstudera spelet. Det är mycket lärorikt och man inte bara fokuserar på det man upplever funkar mindre bra.

Ni som inte svarat på medverkan i Oktoberbollen - gör gärna det så att vi kan bjuda in nya spelare. Har vi ngn som känner att ni vill testa på att stå i mål under denna cup, säg gärna till på nästa träning.

Vi vet att en del av er spelar mycket fotboll och sliter med läxor. Det är ok att inte gå på alla träningar. Ibland kan det tom vara bra att vila ngn dag i syfte att få tillbaks glöden. I övrigt uppskattar vi smarta spelare med stil så se till at hinna med skolan också.Riktigt härligt att se så många med humöret på topp idag - bra jobbat
Hälsningar
Dubbla vinster i Sanktan
2017-09-17 15:15
Tack för en bra matchhelg tjejer. 

Igår vann vi mot BP, som leder div 2, med 2-1. Matchen var ganska intensiv men vi lyckades ganska tidigt i matchen sätta press på motståndarna via snabba mål.  Vi hade gärna sett att vi ägt bollen lite mer i matchen istället för att krigat oss till vinsten. Samtidigt så lyckades vi behålla ledningen matchen igenom, bra jobbat.

Idag tog vi oss an DIF på hemmaplan i div 1. Även här inledde vi med att tidigt göra mål vilket verkar vara en bra strategi;) Matchen slutade 5-2 till Enskede F04s favör. Vi mötte ett DIF som tydligt arbetade med att ställa sina backar mycket högt upp i planen i syfte att ställa oss off side. Det öppnade samtidigt upp för många bollar på ytan framför våra anfallare och offensiva mittfältare. vilket vi utnyttjade väl.

Det känns som EIK F04 är på gång så nu finlirar vi lite under veckan och ser sedan till att vinna mot Vasalund kommande velg. Bra jobbat - ni är bäst
Tränarna
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Enskede IK, 12/01 15:54 
Enskede IK, 04/01 15:38 
Enskede IK, 28/12 15:42 
Enskede IK, 20/12 18:22