Enskede Flickor 04
Här kan ni läsa mer om träningstider och matcher för Enskede IK Flickor 04 / F04. 

Vi har en hög ambition men vill samtidigt att så många som möjligt skall spela fotboll så länge som möjligt. Välkommen ned och provspela med oss.

Hälsningar
Mikael Persson Lagledare & tränare


Enskede IK F04 | Enskede IK F04 | Enskede IK F04
http://www.laget.se/EIK_F04_3
Örebrocupen 2017
2017-06-18 20:42
Enskede F04 Örebrupen 2017
Tack för en mycket bra helg tjejer! 

Vårt gemensamma mål var att ta oss till A-slutspel, vilket vi gjorde genom att besegra Zentih i vår sista gruppspelsmatch. Det innebar inte bara A-slutspel men också att vi gick obesegrade igenom gruppspelet och slutade som no 1. I åttondelsfinelen spelade vi mot ett lokalt lag, F04 Rynninge, som spelade mycket annorlunda jämfört med lagen vi vanligen möter i Sthlms delen i Sanktan. Spelet karaktäriserade av ojuste spel vilket också tydligt avspeglades bredvid planen i ledarleden. Samtidigt lyckades vi inte få ordning på vårt spel under dessa förutsättningar vilket gjorde matchen till en lång ifrån publikfriande match som vi tyvärr förlorade.

Vi uppnådde våra mål kring placering men den största vinsten kanske ändå var att det var förbannat kul pch trevligt att hänga med Enskede F04 under denna cup. Stämnigen var på topp och spelet på väg åt rätt håll vilket bådar gott inför AROS Cupen. Vi återkommer inom kort med mer info när de släpper själva spelschemat. Vi kan redan nu förbereda er på att vi kommer att behöva hjälp med skjuts och då gärna från de föräldrar som inte har kört tidigare. Jag hoppas som sagt att ni alla som skall vara med är taggade och tycker att det skall bli kul!

Våra träningstider under sommaren ligger uppdaterade på Laget.se med sista träningstid den 26/7 samtidigt som vi drar igång den 10/8.


PS Har hört ryktas att våra nya overaller är så gott som klara. Vi kollar i veckan vad som gäller.

Vi ses på träningen imorgon

https://www.laget.se/EIK_F04_3
Stark förstadag för F04 i Örebrocupen
2017-06-16 23:51
Enskede F04 Örebrocupen
Idag spelade vi våra första matcher i gruppspelet i Örebrocupen. Den första matchen blev målrik och vi ledde matchen med 3-2 fram till de sista fyra sekundrarna. Matchen slutade 3-3 men vi tar framförallt med oss ett mycket lugnt och tryggt passningsspel trots det blöta riktiga gräset. Efter en snabb lunch samt intervju med SR P4 var det dags att möta Viggbyholm. Även här behöll vi lugnet på plan och fick till många målchanser. Efter en hörna! tog vi ledningen med 1-0 vilket också blev slutresultatet. SVT filmade också delar av matchen i syfte att göra Enskede F04s medietäckning total. 

Imorgon är planen att vinna gruppen genom att vinna mot Göteborgska Zenith genom fortsatt bra passningsspel, aggresivt spel innanför detas straffområde samt en tät mittriangel. Tjejerna har presterat på topp vilket lovar gott inför stundande AROS. Hoppas ni är taggade.

Hälar 
Tränarna
https://www.laget.se/EIK_F04_3/news/5146909/Stark-forstadag-i-Orebro

http://instagram.com/eik_f04


Grym upphämtning av F04
2017-04-25 22:46
Enskede F04 Enskede Fotboll
Snöblandat regn och tre otursmål emot oss...då började Enskede F04 spela fotboll. 

På Råsunda IP gjorde våra tjejer en mycket stark upphämtning i matchen mor AIK. Efter två mål av Agnes så lyckades Saga, med två minuter kvar av matchen, bredsida in en hörna och kvitteringen var ett faktum. Bra passningsspel, mycket spel på ytorna, stark lagmoral och mycket hjärta innebar en rättvis 3-3 match ikväll. Jag måste säga att tjejerna lyfte varandra som lag idag vilket resulterade i att alla gjorde sin bästa match hittills i Sanktan.

Riktigt bra jobbat EIK F04
Hälsar stolta tränare
Turnering Kista
2017-03-19 18:49
Enskede F04 2004
Bra slitet idag tjejer. Vi spelade en jämn turnering i  grymt vårväder. Trots crossfit i benen så hadde vi bra tempo genom hela turneringen. Hinner inte med ngt riktigt referat av matcherna men vi spelade tre oavgjorda och en förlust vilket tyder på otroligt jämnt spel. I matcherna mötte vi Kista, Huddinge, Rönninge-Salem och Ängby.

Det känns riktigt kul att vara igång utomhus igen och jag tror att vi alla haft en grym dag. PÅ tisdag är det träning och skall vi köra gå MED bollen och vändningar.


Ha en förtrollad vecka
Tränarna