Enskede F10 EIK F10
Kontakt: Mikael Persson, mikael.persson@mecglobal.com
Enskede F10 i Farsta Cupen
2017-10-14 15:26
Enskede F10 EIK F10
Tack för ytterligare en bra cup tjejer!
Idag spelade Enskede F10 grön Farsta Cupen i bara duggregn vilket var snäppet mildare än cupen sist. Vi såg ett lag som själva förstått vitsen med att passa bollen och hjälpas åt i t ex försvarsspelet. Det är kul att se denna utveckling samt det faktum att spelarna själva tänker fotboll på plan.

I vår spelarundersökning så verkar det vara fortsatt högt intresse för cuper så vi pratar ihop oss och återkommer.


Tack för en riktigt bra fotbollsdag tjejer
Ledarna
Enskede F10 Grön i NSK Cup
2017-10-08 17:40
Enskede F10 - NSK Cup - EIK F10
Tack för en mycket bra dag trots dag och kyla!

Idag spelade vi NSK Cup i ett tajt matchschema om fem matcher. Enskede visade prov på bra kämparanda laget igenom och vi såg prov på många starka individuella prestationer både utifrån försvar, anfall och inte minst målvaktsspel. Vi ser också att dessa cuper och träningsmatcher är lärorika där många spelare passar på att lyfta sig lite extra.

Cupen avslutades med medaljer och pokal. Ser vi till insatsen idag kommer det att bli många fler framöver.Riktigt bra spelat idag tjejer!
Ledarna Enskede F10 Grön
Enskede F10 Grön vs Vega FC
2017-09-24 13:14
Enskede F10 Grön vs Vega FC
Tack för en bra insats idag tjejer!

Idag spelade vi träningsmatch mot Vega FC. Underbart att se så stor uppslutning med våra 12 spelare på plan. Det är också kul att se att vi har en så bred trupp med många starka och tekniska fotbollsspelare. Vi såg också att många spelare utvecklades under matchens gång vilket alltid är härligt att se.

Vi har en lite intensiv oktobermånad framför oss med både cuper och träningsmatcher men ser vi till inställningen på planen och uppslutningen idag så bådar det gott.

Riktigt bra jobbat idag tjejer och ett stort tack till Vega FC för inbjudan till träningsmatchen!


Hälsar
Ledarna
Saltsjö-Boo Cup | Enskede F10 Grön
2017-08-12 20:25
Saltsjö-Boo Cup | Enskede F10 Grön | Enskede Flickor 10
Idag rivstartade vi säsongen med Saltsjö-Boo Cup. Vi möttes av ett mycket taggat Enskede i första matchen mot Vega FC. Matchen slutade med storseger för Enskede vilket också var mycket tack vare Svea som täppte till ordentligt i målet. Bra där!

I andra matchen mötte vi Orminge IK F09. Matchen var tuff eftersom våra tjejer var lite korta i rocken men inställningen var onekligen på plats. Efter många tuffa dueller så förlorade vi matchen...vilket dock känns som det spelade mindre roll eftersom våra tjejer kämpade in i det sista.

Vi har också bokat in två träningsmatcher mot Vega FC så att ni som inte var med också skall kunna få känna på att spela lite match nu efter sommaren. Återkommer kring det.

Stort tack till Saltsjö-Boo för ett bra bemötande och trevlig cup...och tack till våra tjejer i laget - ni är bäst
Tränarna