Enskede F10 EIK F10
Kontakt: Mikael Persson, mikael@mannheimer.nu
Hanviken Indoor Cup F10 2018
2018-02-11 12:41
Enskede F10 Enskede Flickor 2010
Tack för ytterligare en bra cup tjejer. Starka individuella insatser och en bra stämning gjorde Enskede F10 till ett tufft lag att möta. Två vinster och en oavgjord match blev resultatet för Enskede F10 (grön). Nu laddar vi om inför Bjurfors Vinter Cup den 24:e. Tills dess skall vi fortsätta arbeta med individuell teknik men också att öka på samspelet i laget.

Tack för en bra helg hälsar
Stolta tränare
Enskede F10 - Telenor Vinter Cup 2018
2018-01-21 20:45
Telenor Vinter Cup 2018 Enskede F10
Tack för en väl genomförd cup idag tjejer! 

Initialt mötte vi ett taggat AIK vilket gav en mycket jämn match som uppvärmning på dagen. Därefter tog vi oss an Stocksund som kämpade väl trots vår anstormning på planen. I den sista matchen var det dags för AIKs andra lag. Även här var motståndet tufft men Enskede F10 höll fanan högt som lag och spelade mycket bra fotboll trots att matchen i slutändan blev till en förlust.

En stor applåd till bästa laget, både inom Enskedes gränser, men även sett till hela Stockholm, åtminstone om ni frågar oss tränare;)

Nu fortsätter vi att köra hårt på träningarna så att ni fortsätter utvecklas i raketfart.


Hälsningar
Stolta tränare

Enskede F10 i Farsta Cupen
2017-10-14 15:26
Enskede F10 EIK F10
Tack för ytterligare en bra cup tjejer!
Idag spelade Enskede F10 grön Farsta Cupen i bara duggregn vilket var snäppet mildare än cupen sist. Vi såg ett lag som själva förstått vitsen med att passa bollen och hjälpas åt i t ex försvarsspelet. Det är kul att se denna utveckling samt det faktum att spelarna själva tänker fotboll på plan.

I vår spelarundersökning så verkar det vara fortsatt högt intresse för cuper så vi pratar ihop oss och återkommer.


Tack för en riktigt bra fotbollsdag tjejer
Ledarna
Enskede F10 Grön i NSK Cup
2017-10-08 17:40
Enskede F10 - NSK Cup - EIK F10
Tack för en mycket bra dag trots dag och kyla!

Idag spelade vi NSK Cup i ett tajt matchschema om fem matcher. Enskede visade prov på bra kämparanda laget igenom och vi såg prov på många starka individuella prestationer både utifrån försvar, anfall och inte minst målvaktsspel. Vi ser också att dessa cuper och träningsmatcher är lärorika där många spelare passar på att lyfta sig lite extra.

Cupen avslutades med medaljer och pokal. Ser vi till insatsen idag kommer det att bli många fler framöver.Riktigt bra spelat idag tjejer!
Ledarna Enskede F10 Grön