Enskede F10 EIK F10
Kontakt: Mikael Persson, mikael.persson@mecglobal.com
2017-06-11 19:35
Träningsmatcher och avslutning Enskede F10
Tack för bra spel och härligt driv på planen. Det känns som det här med matcher och cuper är uppskattat så vi kommer som sagt att hålla ögonen öppna för fler tillfällen.

Ett extra tack till BKBK som ställde upp med två lag, skön stämning samt ett fantastiskt målvaktsspel. Vi ser till att köra fler träningsmatcher under hösten!


Riktigt bra jobbat idag tjejer så ses på torsdag igen

Viva EIK F10
Tränarna
Trollcupen - F10 Grön
2017-05-25 14:34
Enskede Flickor 2010 F10
Tack för en fantastisk cup idag tjejer. Vi hade som ambition att alla skulle ge allt i matcherna vilket ni verkligen gjorde. Bra dribblingar, sköna skott och att alltid vara först på bollen var ett recept som gjorde susen. Det är för övrigt kul att se att se att vi har en sådan bredd i laget. Att ni sedan också gick obesegrade igenom cupen var en väl värd bonus.


Ha en fortsatt bra helg så ses på nästa träning
Tränarna

Enskede F10 FUTURE STARS CUP 2017
2017-04-02 15:47
Enskede F10 Future Stars Cup 2017
Tack för en härlig dag i vårsolen. Enskede F10 spelade med två lag med vardera 5 matcher vilket gjorde att alla tjejer fått mycket speltid. Vi skall hålla ögonen öppna för fler cuper eftersom tjejerna verkar haft haft en fantastisk dag. Nu laddar vi om inför våra nya träningstider på torsdagar 1700 samt söndagar 1700.

Igen, riktigt bra jobbat tjejer.
Hälsningar
Stolta tränare
Vinterträning Enskede F10
2016-11-29 19:29
Enskede F10
Tack för en bra träning tjejer.
Vi inledde med svanskull som gick i högre tempo än vanligt. Det måste ha varit pysseldag på skolan. Därefter körde vi alla inne, även där i ett bra tempo med mycket täckande av boll i närkamperna. Vi fortsatte med tvåfotspassning samt smålagsspel.

Det är kul att se hur mycket tjejerna utvecklas, i princip varje vecka. Fokuset på själva träningarna är dessutom mycket bra och det är ingen tvekan om att de har kul. Vi fortsätter att köra med våra tisdagsträningar eftersom besvikelsen var stor när vi ställe in för ett par veckor sedan (utskälld av bl a Siri och Elise). Vi håller tummarna för att de fortsätter att slå på belysningen, men oavsett så kör vi ett tag till.

Vi ses på inomhusträningen på söndag.
Hälsar
Tränarna