Träningar november/december
2017-11-10 19:06
Vi försöker träna utomhus så länge vädret tillåter.

Varje fredag (eller senast lördag) mailar vi ut var vi ska vara. Vid fint väder tränar vi på Enskede IP annars kommer vi hålla till i Enskede Skola.

Träningstiden är alltid söndagar kl. 11.00 - 12.00.
Höst 5:an
2017-10-29 18:49
Så har vi spelat säsongens sista cup, Höst 5:an, som är Enskede IK:s interna cup.  

Vi spelade mot Enskede IK P10 Röd, Svart och Vit och gjorde 3 jättebra matcher. Antalet skott i stolpen tappade jag räkningen på efter 5. Men vi lyckades peta in ett par bollar och blandade bra hemjobb och räddningar med bra anfallspel med dribblingar, skott och passningar. 

Våra fem tappra spelare kämpade på hela vägen trots att orken tröt i vissa delar av matcherna. 

Stort tack till alla som var och hejade på trots det bistra vädret. Det värmde spelarna och gjorde att de orkade lite extra!

Men det största tacket går till spelarna som gjorde en sån bra insats cupen igenom!

Henrik
Lindgren Bil Cup på Värmdö
2017-09-19 09:15

Nu har vi spelat ytterligare en cup. Den här gången ute på Värmdö där vädret växlade och vi fick uppleva höstsol och höstregn tillsammans med en mycket uppskattad regnbåge.


Vi spelade fyra matcher som vi spelade och kämpade väl i. Vi skapade massor med chanser i alla matcher, men bolluslingen ville till en början inte in. Detta till trots, repades nytt mod. I varje match såg vi bra passningsspel, mycket löpningar, snygga räddningar och brytningar.


Men efter att ha kämpat och slitit i tre och en halv match så hittade vi slutligen skatten vid regnbågens slut och bröt målnollan. Väldigt kul för killarna och för vår tillresta publik!


Två mycket nöjda och stolta tränare.


Henrik och Per

Sturpen knattecup 2017
2017-08-28 20:42

Fler bilder (+3) >>

P10-Lilas andra cup är spelad, Sturpen knattecup.


På Stureby BP:s gräs spelade vi återigen cup. Något som vi märkt att spelarna längtat efter. Efter en lite nervös start så kom alla igång och kämpade och slet precis som vi är vana att se de på träningarna.


Segeltorps IF, Älvsjö AIK (eller Paris som killarna sa) och Stuvsta IF stod för motståndet. Tre matcher fyllda av kamp, dribblingar, mål, rensningar och löpningar som gjorde oss tränare stolta!


Här kommer lite bilder från dagen.


Henrik och Per

Trollcupen färdigspelad och välspelad
2017-05-28 19:06
Den 25 maj spelade vi så Trollcupen.

Vi var lottade i samma grupp som Ängby IF, IFK Haninge och Tyresö FF. Där vi spelade mot dem i den ordningen. Tre jämna och välspelade matcher där spelarna fick en ny erfarenhet i att spela mot spelare man inte känner. Mellan matcherna fanns underhållning i form av hoppborg, prickskytte och allehanda godsaker.

Snygga mål, bra hemjobb, massor av snygga räddningar och brytningar fanns i varje match. Alla spelare kämpade och slet i varje match, det varma vädret till trots. 

Som tack för en väl genomförd cup erhöll alla varsin medalj!

Tack till alla spelare och föräldrar som höll humöret på topp denna härliga dag på Trollbäckens IP!

Henrik och Per
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Enskede IK, 22/02 17:55 
Enskede IK, 15/02 13:35 
Enskede IK, 02/02 17:10