Lindgren Bil Cup på Värmdö
2017-09-19 09:15

Nu har vi spelat ytterligare en cup. Den här gången ute på Värmdö där vädret växlade och vi fick uppleva höstsol och höstregn tillsammans med en mycket uppskattad regnbåge.


Vi spelade fyra matcher som vi spelade och kämpade väl i. Vi skapade massor med chanser i alla matcher, men bolluslingen ville till en början inte in. Detta till trots, repades nytt mod. I varje match såg vi bra passningsspel, mycket löpningar, snygga räddningar och brytningar.


Men efter att ha kämpat och slitit i tre och en halv match så hittade vi slutligen skatten vid regnbågens slut och bröt målnollan. Väldigt kul för killarna och för vår tillresta publik!


Två mycket nöjda och stolta tränare.


Henrik och Per

Sturpen knattecup 2017
2017-08-28 20:42

Fler bilder (+3) >>

P10-Lilas andra cup är spelad, Sturpen knattecup.


På Stureby BP:s gräs spelade vi återigen cup. Något som vi märkt att spelarna längtat efter. Efter en lite nervös start så kom alla igång och kämpade och slet precis som vi är vana att se de på träningarna.


Segeltorps IF, Älvsjö AIK (eller Paris som killarna sa) och Stuvsta IF stod för motståndet. Tre matcher fyllda av kamp, dribblingar, mål, rensningar och löpningar som gjorde oss tränare stolta!


Här kommer lite bilder från dagen.


Henrik och Per

Trollcupen färdigspelad och välspelad
2017-05-28 19:06
Den 25 maj spelade vi så Trollcupen.

Vi var lottade i samma grupp som Ängby IF, IFK Haninge och Tyresö FF. Där vi spelade mot dem i den ordningen. Tre jämna och välspelade matcher där spelarna fick en ny erfarenhet i att spela mot spelare man inte känner. Mellan matcherna fanns underhållning i form av hoppborg, prickskytte och allehanda godsaker.

Snygga mål, bra hemjobb, massor av snygga räddningar och brytningar fanns i varje match. Alla spelare kämpade och slet i varje match, det varma vädret till trots. 

Som tack för en väl genomförd cup erhöll alla varsin medalj!

Tack till alla spelare och föräldrar som höll humöret på topp denna härliga dag på Trollbäckens IP!

Henrik och Per
Trollcupen 25 maj
2017-05-18 08:20
Den 25 maj kommer vi delta i Trollcupen som anordnas av Hanvikens SK. Regler och upplägg liknar den interncup vi spelade i höstas. Inga resultat räknas och alla spelare kommer att få medalj.

Lagen får max ha 11 spelare (vi har för närvarande 8 anmälda) så är det någon ytterligare så är det bara höra av sig. Cupen kostar 900 kr att delta i och de som deltar delar på den kostnaden.

Cupen spelas på Trollbäckens IP och vi har fått info om att det finns begränsade möjligheter att parkera så samåkning uppmuntras.

Vår första match börjar 10.30 och vi träffas på Trollbäckens IP kl. 10.00 vid Plan 5. Det ska vara lätt att hitta planerna. 

Kul med cup igen!
Planfördelning för våren
2017-04-05 19:19
Ny planfördelning för träningarna


Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Enskede IK, 17/10 16:31 
Enskede IK, 09/10 15:53 
Enskede IK, 07/09 20:55