Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Säsongen 2018 är igång . . .
2018-02-11
Det är riktigt roligt att se att så många killar håller igång vår fina verksamhet under vintersäsongen.

Vi har lyckats hålla oss till två-tre träningar i veckan där vi har har varvat fys och konditionsträning i liten hall med inomhusfotboll under helgerna.

Under jul och mellandagarna körde vi gång med "turneringstouren" med spel i Johan Björkmanspokal samt två lag i ST-cupen. Därefter har vi hunnit med att spela HD-cupen samt Färingsö Träbollen. Mycket trevliga turneringar där killarna har bjudit på fin fotboll och har haft mycket trevligt tillsammans.

Nästkommande turneringar blir Vintercupen, Kamratcupen Sportlov, Kick-OFF cup 2018Kamrat9ian samt Stuvsta outdoor.

I skrivande stund har vi även fått möjligheten att träningsspela utomhus mot Rågsved och Vendelsö i 9-manna. Två roliga matcher där killarna redan nu visar att de kommer att anamma 9-manna fotbollen på allra bästa sätt.

Fortsättningsvis under vintern kommer vi att träna på tisdagar (utomhus Enskede IP), torsdagar (fys och teknik inomhus) samt lördagar (futsal inomhus i stor hall). Detta fram till april då vi får våra nya träningstider från klubben.

Fram till Sanktan starten i April har vi även bokat in träningsmatcher i stort sett varje helg. Håll koll på kalendern och kom ner och stötta laget!

Forza Enskede IK P06 Vit!Nyhetsarkiv
Kamrat9an 2018-04-15 22:43