Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Örebrocupen 2018 – en sportslig framgång för P03
2018-07-04 17:36
Vi åkte till Örebrocupen med ett blandlag från Röd och Vit. Vädret var strålande och humöret på topp. Och vi kan konstatera att årets insats var riktigt bra prestationsmässigt.
Kanske överträffade vi både spelarnas och ledarnas förväntningar då vi tidigare haft svårt att göra bra resultat i Örebrocupen och andra sommarcuper. Vi tolkar detta som att vi har utvecklat vårt spel till en högre nivå och förbättrat oss både individuellt och som lag.

Sportsligt sett var cupen verkligen en framgång då vi gick obesegrade genom gruppspelet där vi hade svåra motståndare som BK Forward, Eskilstuna City, Karlslund och Tumba. I kvartsfinalen mot IK Zenith vände vi 0-1 till 2-1 sista 10 min och nådde därmed fram till semifinal i A-slutspelet. Där blev slutsegrarna BP för svåra och vi tog därmed 3:e pris i cupen. 😊

Vi vill framhålla vårt försvarsspel som genom hela turneringen var fantastiskt bra, speciellt vår backlinje som täppte till bakåt mot starka motståndare. Anfallsspelet var i flera matcher mycket bra då vi lyckades vara kreativa, rörliga och komma till målchanser.

Ett bekvämt boende på Scandic hotell med frukost uppskattades av alla medföljande. Det fanns både tid till att promenera runt i Örebro stadskärna och att hänga med lagkompisar på rummet samt ett och annat besök i relaxen med bubbelpool. VM pågick som lite brus i bakgrunden då vi hade fullt fokus på våra egna matcher.

Summa summarum så gjorde vi en stabil och bra turnering, ja kanske den bästa vi gjort på gräs. Riktigt kul att se hur vi kom tillsammans som ett lag och successivt blev starkare och starkare för varje ny match.

Ledarna
Daniel, Martin, Cristian och Jonas