Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Hallå där, Elin Malm!
2018-08-13 13:01
Hur har sommaren varit?
- Hej hej, min sommar har varit helt toppen. Har njutit av vädret och spenderat mycket tid med vänner, familj och haft superkul. 

Hur var Gothia Cup? 
- Gothia Cup var helt fantastiskt! Det var mitt fjärde år på Gothia, men detta år var helt unikt och underbart. Jag tror helt ärligt att en stor anledning till varför det gick så bra var för att vi ville vinna match efter match och vi hade rätt inställning och bra pepp.

- Stämningen i laget var på topp hela tiden och det var alltid en glad känsla. Flera spelare i laget påminde konstant resten att hålla igång snacket innan och under matchen, vilket underlättar till en bättre kommunikation. Efter vår första match kom även vårt spel igång och det gick bättre varje match, vilket så klart bidrog till resultaten. 

Du kom ny från Älvsjö AIK inför den här säsongen. Hur har din första tid i Enskede varit?
- Den har än så länge varit helt fantastisk. Mina lagkamrater är så extremt roliga och jag kom snabbt in och fick många vänner. Vi har alltid kul på träningar, matcher och cuper. Det viktiga med fotboll är att alltid tycka det är kul, laget och klubben spelar en stor roll i detta. 

Varför ska man spela i Enskede?
-  DamU har en jättehärlig stämning och glädje. Vi försöker alltid att ha kul, men även hålla vårt fokus, vilket vissa är bättre på än andra :) Även så jobbar vi med att försöka bli bättre och utveckla vårt spel så att vi kan bli ännu vassare. 


Vilken position spelar du på och vad kan du tillföra laget? 
- Jag spelar ytterforward, helst höger eftersom att min vänsterdojja inte är den bästa ha ha…

- Fotbollsmässigt så skulle jag säga att min största styrka är min snabbhet. Så jag antar att jag kan tillföra flera inspel när jag har sprungit på mina långbollar som de i laget slår. Men energimässigt så tillför jag mycket glädje, skratt och speciellt prat, vilket jag tror tränarna ibland kan tycka blir lite för mycket. Fast jag vet att dom gillar det innerst inne.

Lycka till under höstsäsongen! 

- Tusen tack! 


Nyhetsarkiv
Dags för Futsal-SM F172019-02-27 09:10
Hej Madicken Nors!2018-08-31 12:44
Hallå där, Elin Malm!2018-08-13 13:01