Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Enskede IK
Est 1914
Flickor 05

Enskede IK Röd
1 - 6
IFK Lidingö FK röd
Enskede IK Röd1 - 6IFK Lidingö FK röd

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 27 april, 16:30
Plats:Enskede IP 3
Tävling:
Matchnummer: 151637021
Samling:15:30
Aktivitetsinfo: Röda strumpor
Referat: Enskede IK Röd - IFK Lidingö FK röd
Orken och målskyttet tryter mot välspelande Lidingö
2019-04-28 14:53
Emma jobbar hårt på uppvärmningen!
Match i division 3 mot duktiga Lidingö SK! Med förra matchen färskt i minnet pratar vi i princip bara om en sak innan match - fall inte ur och låt det rinna igenom om det börjar gå oss emot. Alla kan jobba hårt, oavsett resultat i matchen.

Vi går ut och jobbar stenhårt i första! Vi har ett litet övertag och får se långa sekvenser av fint possessionspel och fin rörelse. Vi får till en hel del fina uppspel men det vill sig inte riktigt. Lidingös nr5 dominerar helt deras backspel och vi kommer inte förbi! Med 0-0 i paus pratar vi om att fortsätta precis som vi gjort.

I andra perioden lyckas vi inte riktigt. Orken börjar tryta lite och vi glömmer bort att bevaka farliga ytor. Lidingö spelar med skärpa och närvaro och får in bollen till fristående spelare i vårt straffområde gång på gång. Resultatet i paus är rättvist 0-3.

Periodpaus igen och vi pratar lite om moralen att fortsätta kämpa. Gå ut och hänga en balja eller två och få Lidingö lite ur balans. Det lyckas dock inte riktigt. Lidingö är tydligt det för dagen bättre laget och de orkar mycket mer än oss. Vi har fortsatt många fina spelsekvenser men orkar inte riktigt i sista tredjedelen. Dessutom får vi hela TRE självmål.. Det händer ju inte?! Som en tröst kommer självmålen på fina försök till rensningar så till skillnad från andra perioden är vi åtminstone på rätt ställe! Vi avslutar tredje perioden med en fin hörna som Nordström skarvar vidare till Jossan som drar till med en yttersida, hårt upp i bortre krysset! Sista målet vinner ju, eller hur?

Vi tar med oss från matchen hur bra vi kan spela så länge vi orkar och att vi måste börja träna som vi spelar match. Det är inte bara div1 och 2 som är tufft i år. Även div3 är riktigt bra fotboll och ska vi hägna med i 3an måste vi höja intensiteten på träning! Tack för en trevlig match Lidingö!

<< Tillbaka