Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Enskede IK
Est 1914
Flickor 05

Enskede IK Röd
7 - 3
Boo FF 2
Enskede IK Röd7 - 3Boo FF 2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 13 april, 15:00
Plats:Enskede IP 3
Tävling:
Matchnummer: 151637008
Samling:14:00
Referat: Enskede IK Röd - Boo FF 2
2019-04-17 23:33
Paussnack på ett blåsigt Enskede IP

Vi bjuder in Boo till ett kyligt och blåsigt Enskede IP för andra matchen i division 3. Vi har som fokus att spela oss ur press vilket visar sig vara ett bra fokus för dagen då Boo sätter hård press över hela planen. Vi tar dock kommandot direkt och vinner våra närkamper och vårdar spelet fint. Vi får även se en väldigt fin direkt återerövring där vi direkt kliver in och tar tillbaka efter bolltapp. Vi släpper inte till många chanser för Boo och lyckas sätta dit en boll genom Jenny på en drömpass av Lydia. Snygg inledning på matchspel i Enskede Lydia! Vi går till pausvila med 1-0, en ledning som kunde varit större om vi varit mer effektiva. 


I andra perioden skruvar vi åt skärpan och noggrannheten framför mål och fortsätter dominera närkampsspelet. Jenny håller sig framme vid två tillfällen och vi noterar hattrick! Ankan grötar in en boll efter frispark lågt slagen av Siss. Bollen var nog aldrig inne men vi tackar inte nej till mål! När vi leder med 4-0 slappnar vi av. Vi har ju vunnit. Eller? Vi blir raskt påminda om Boos höga press och hårt arbetande spelare. De har åtminstone inte förlorat än. Plötsligt står det 4-1 efter direkt slarv från vår sida och sedan även 4-2 efter en smart frispark från Boo. Kort därpå får vi andra pausvilan.


I tredje perioden öppnar vi starkt med en härlig vänsterdojja från Siss och sedan slappnar vi dumt nog av igen. Vi börjar tjonga och slutar kommunicera. Boo äter sig in i matchen och kommer loss i mitten och skjuter vackert utifrån, 5-3. Så vi skärper ihop oss igen. Matchen är inte slut förrän den är slut. Siss kommer loss till höger om straffområdet och skjuter utifrån, ett riktigt klassmål i bortre krysset. Otagbart, 6-3. En stund senare bröstar Mathilda in bollen till 7-3 vilket blir slutresultatet. En övervägande väldigt bra genomförd match där Boo inte har mycket att sätta emot. Stor eloge till våra backar som håller undan på ett så resolut och effektivt sätt!


<< Tillbaka