Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Enskede IK
Est 1914
Flickor 05

Enskede Idrottsklubb
3 - 3
IFK Lidingö
Enskede Idrottsklubb3 - 3IFK Lidingö

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 17 mars, 13:45
Plats:Enskede IP 2
Serie:Träningsmatcher
Samling:13:00
Aktivitetsinfo: 3x25 min

Domare Erik Appelqvist 070-574 16 68
Referat: Enskede Idrottsklubb - IFK Lidingö
Matchen ur en spelares perspektiv
2019-03-17 20:03
Fokus för dagen var förflyttningar i försvaret och att fylla på med flera spelare i anfallen. 

Matchen var inledningsvis lite rörig med brist på kommunikation i försvaret. Vi hade dåligt spelavstånd vilket ledde till att det var en klump av spelare mitt på plan. I slutet av första perioden gör också Lidingö mål på hörna.

I andra halvlek hade vi bättre spelavstånd och kommunikationen i försvarspelet klart bättre. Vi började också spela bollen mer och hittade några fina kombinationer på mittplan. Men fortfarande var det lite klumpigt i mitten. I mitten av perioden fick vi en frispark ganska nära mål som Siss missade. Målvakten lyckades inte hålla kvar bollen så Alice passade bak den till Siss och hon sköt ett lågt välplacerat skott i målvaktens högra hörn. I paus var resultatet 1-1.

Tredje perioden var mer händelserik! Nu var vi bättre på att hitta passningsytor och alla deltog mer i spelet. I början av halvleken sköt Siss en snygg hörna som gick över deras målvakt och sedan studsade in via en lidingöspelare. Nu började vi få bättre självförtroende och mer fart och efter några minuter så kom även 3-1 målet. Assist från Molly. Alice sköt en hög boll som var omöjlig för målvakten att ta. Sen fick vi en liten dipp och släppte in två mål på cirka fem minuter. 

Slutresultat alltså 3-3.

//#22

<< Tillbaka