Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Enskede IK
Est 1914
Flickor 05

Enskede Idrottsklubb
3 - 5
Boo FF
Enskede Idrottsklubb3 - 5Boo FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 30 mars, 09:15
Plats:Enskede IP 3
Serie:Träningsmatcher
Samling:08:30
Aktivitetsinfo: Plantid 09:00 - 11:00.

Matchtid 3x25 min

Domare: Moa Appelqvist 070-325 88 00
Boo betalar domaren.
Referat: Enskede Idrottsklubb - Boo FF
2019-03-30 17:20

Imorse tog vi emot Boo FF på ett soligt och lite småkyligt IP. Näst sista träningsmatchen för säsongen. Vi misstänker starkt att vi spelade på ”liten 9mot9-plan” idag då de har kritat om linjerna. Framförallt påverkade det målvaktsspelet med alldeles för små straffområden relativt målen.


Första perioden inleder vi klart starkast. Uppställningen är lite annorlunda på planen med bland annat Adina (tidigare i veckan presenterad som ytterback) som forward och Nordström som gjorde sin första match som mittback! Vi har det mesta av pressen och bollinnehavet och sätter välförtjänt första bollen i nät när Adina ångade fram och petade in bollen! Precis i slutet av första perioden får vi en lite olycklig styrning i backlinjen och bollen glider nedrigt in i mål.


I andra perioden får vi inte riktigt grepp om spelet. Den trånga planen gynnar Boo bättre än oss och vi släpper in dem i matchen ordentligt. Boo är bollförande och spelet är förlagt mycket på mittplan eller vår planhalva. Vi får problem med en höjdboll på skott utifrån och kort senare en lite trasslig situation så står det plötsligt 1-3. 


I tredje perioden spelar vi upp oss igen ordentligt. Vi kommer loss och lyckas skapa lite ytor och Adina håller sig framme igen på en strålande vacker pass från Vendela och reducerar till 2-3. Kort senare slår Adina in en hård boll från kanten som Jossan magar in i mål! Ställningen är 3-3 och vi har fått blodad tand. I sådana här situationer brukar motståndarlaget vika ner sig lite. Särkilt när de bara har en avbytare. Men inte Boo! De lyfte sig ordentligt och satte hård press på vår planhalva vilket visade sig vara lönsamt idag. Ett par miss i kommunikationen från vår sida och ett par lite oturliga mål bakåt. Matchen slutade 3-5. En väldigt jämn match där vi hyllar Boos inställning och särskilt deras keeper som verkade tycka att många av våra läckra avslut var plockpotatis! Även en stor eloge till våra spelare som med bravur kan spela på olika positioner!


//Coach Sofia, idag på publiksidan


<< Tillbaka