Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Enskede IK Svart
0 - 6
Örby IS Blå
Enskede IK Svart0 - 6Örby IS Blå

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 04 maj, 16:30
Plats:Enskede IP 3
Tävling:
Matchnummer: 151634028
Samling:15:30
Systemkollaps.. typ
2019-05-05 12:55
En sådan match man gärna glömmer. Det känns bra inför matchen om möjligen något lojt i omklädningsrummet. Första varningssignalen? En sak är säker, Enskede kommer till planen för att ställa skorna på planen. Örby kommer dit för att spela matchen. Det märks tydligt. Vi är varken etta, två eller trea på bollarna. Vi grinar illa åt domaren när vi tycker vi borde fått frispark istället för att fortsätta slita och jobba. Vi vill ha offside med oss och stannar upp och hoppas domaren ska tycka som vi. Ingenting stämmer. Självklart gör vi fina individuella prestationer på planen men alltför sällan sker de tillsammans med andras fina prestationer. Vi spelar en och en och det är ett tämligen håglöst Enskede som sitter på bänken efter första perioden med 2-0 i baken.

Vem ska göra jobbet? Alla ska göra sitt jobb. I andra perioden går vi ut och tänker oss vända på steken. Så blir det inte. Vi kommer knappt över egen planhalva och Örby kan enkelt spela sig fram som de vill. Örby är dessutom ett av de lag vi mött som verkligen har ett passningsorienterat spel. De rullar boll på 1-2 touch i ett högt tempo och när vi då samtidigt har noll lust att göra jobbet tillsammans så blir det tämligen enkelt för Örby att utöka sin ledning. 4-0 inför sista perioden och ingenting känns kul.

Vi hämtar upp oss hjälpligt i sista perioden och börjar fatta rätt beslut mer ofta än sällan. Vi får dock inte igenom vårt spel så vi kan hota Örby ens lite och på hela matchen har vi max 3 halvchanser på deras mål. Örby får åka hem med 6-0 och 3  poäng. Vi får åka hem och fundera över inställningen till match. Idag visade vi verkligen varför resultatet egentligen inte spelar någon roll. Ett grymt spel och bra inställning som resulterar i 6-0-förlust är faktiskt roligare alla dagar i veckan. 

<< Tillbaka