Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Enskede IK
Est 1914
Flickor 05

Huddinge IF
vs
Enskede Idrottsklubb
Huddinge IFvsEnskede Idrottsklubb

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 december, 12:50
Plats:Rikstenshallen
Serie:Snöbollen Cup
Ännu en uddlös match men med desto mer hjärta!
2017-12-17 17:09
Sista matchen i Snöbollen Cup 2017 och Enskede har verkligen tagit kliv framåt i denna turnering. Många fina taktiska prestationer för laget både i försvar och en del i anfallet toppat med fina individuella prestationer från samtliga spelare sammanfattar turneringen för vår del!
För femtioelfte gången i ordningen i år möter vi Huddinge IF, fast denna gång inomhus i sista matchen i Snöbollen cup! I målet har vi Elvis och sedan kedjorna Lilly-Eira-Foppa-Simone och Marty-Elvis-Hanna-Nellie.

Huddinge spelar ofta tufft och på gränsen till fult med sina armar, så även denna gång. Vi går i tidigt skede i matchen miste om ett mål/straff när Eira blir ordentligt omkullvräkt i straffområdet bland annat. Men vi tuggar dock på, man behöver ju inte spela fult om man spelar bra! Det roliga med turneringar är att man får spela ihop sig under några matcher och verkligen se tydlig utveckling från ena matchen till den andra. Vi fortsätter att utveckla vårt anfallspel i denna match och fortsätter att hitta och skapa ytor samt slår rätt passningar och visar upp en del fin teknik som vi nyligen börjat skaffa oss! Ett gäng nästanmål fick vi med oss i denna match men Huddinges målvakt storspelar och så gör även Elvis i målet som plockar Huddinges bollar när vi slarvar lite med försvaret. Rätt jämn match där Enskede ändå har det lilla övertaget men ändå 0-0 i protokollet.

Strålande avslut på en rolig och välarrangerad turnering! Tack alla lag för bra och roliga matcher och till Snöbollen Cup för en som alltid bra organiserad och trevlig turnering!

<< Tillbaka