Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Enskede IK
Est 1914
Flickor 05

Enskede Idrottsklubb
vs
Älvsjö AIK FF Vit
Enskede IdrottsklubbvsÄlvsjö AIK FF Vit

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 december, 12:10
Plats:Rikstenshallen
Serie:Snöbollen Cup
Det går framåt hela tiden!
2017-12-17 16:37
 En match där Enskede lyfter sig över alla förväntningar och Älvsjö passar sig noga för att få med sig det ganska orättvisa 0-0:resultatet! Kul med sån utveckling tycker vi dock allihopa, ledare och spelare!
Tredje matchen och Älvsjö AIK Vit står för motståndet. Vi har Annika i mål och sedan har Penny blivit tvungen att välja ett tråkigt tandläkarbesök framför en rolig futsalturnering så in i laget kommer Lilly och fyrorna består av Lilly-Foppa-Eira-Simone och Hanna-Marty-Elvis-Nellie.

Senast vi mötte Älvsjö åkte vi på ordentligt med pisk med 10-0 i baken. Tidigare denna dag hade Älvsjö Vit visat var skåpet står när de platsade AIK med 1-0 så det är inte undra på att vi tränare låter lite förvånade från bänken när det är Enskede mot alla odds som kliver ut och nästan 100% dominerar hela matchen i både anfall och försvar. Älvsjö kommer till några kontringar som mest rinner ut i sanden. I övrigt är det Enskede som har börjat hitta ytor och ett mer definierat passningsspel samt kanske det viktigaste, börjat fatta rätt beslut om när man ska dribbla och när (och vem) man ska passa. Ren Enskede-show matchen igenom med så många bud på mål. Tyvärr, tyvärr är vi inte tillräckligt vassa framför mål och trots alla fina anfall och friställda spelare framför mål vill det sig inte i denna match heller.

Tjejerna är så klart lite besvikna efter matchen, med all rätt. Rättvist resultat i denna match hade varit flera-0. Men som vi säger, livet är inte rättvist och det allra viktigaste är fortfarande att vi utvecklas och har kul tillsammans och det gör/har vi!

<< Tillbaka