Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Enskede Idrottsklubb
vs
Boo FF
Enskede IdrottsklubbvsBoo FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 december, 10:30
Plats:Rikstenshallen
Serie:Snöbollen Cup
Mot både fart och kreativitet
2017-12-17 16:07
Boo FF F05 visar sig vara ett av de bättre lagen vi har mött inomhus! Fartfylld och kreativ futsal där vi kämpar lite med att hänga med men lyckas ändå stänga riktigt, riktigt bra! Enskedes F05 har garanterat brantast utvecklingskurva i stan just nu!
Andra matchen i cupen och i mål står nu Simone sin första match inomhus någonsin! Kedjorna utgörs av Annika-Foppa-Eira-Marty och Elvis-Hanna-Nellie-Penny. 
Boo öppnar upp i ett högt tempo och vi får kämpa för att hänga med. Boos fart, kreativitet och rörelse på plan gör det svårt för oss att hänga med i försvaret och flera gånger blir det farligt men vi hinner sätta stopp precis i sista sekunden. Simone gör ett toppenjobb i målet och räddar många farliga avslut! Boo har många avbytare med sig och orkar hålla sitt höga tempo matchen igenom och vi har fortfarande svårt att spela "på stor plan" när vi har bollen så de gånger vi har bollen kommer vi inte riktigt till några egentliga chanser. Trots Boos snabba spel så lyckas de bara sno med sig 0-1, något vi är riktigt nöjda med! I denna match hade nog 0-4 varit mer rättvist men vårt försvarsspel är något att räkna med även fast det inte sitter 100% än! Vi tackar trevliga Boo FF F05 för en välspelad och trevlig match där vi verkligen fick lära oss något!

<< Tillbaka