Vill du börja spela fotboll? Anmäl dig här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

AIK FF 2
vs
Enskede Idrottsklubb
AIK FF 2vsEnskede Idrottsklubb

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 december, 09:30
Plats:Rikstenshallen
Serie:Snöbollen Cup
Ett toppat lag mot EIKs härliga bredd
2017-12-17 15:46
En spännande match där resultatet inte riktigt speglar matchbilden. AIK har lite vassare fötter framför mål och går ändå rättvist segrande ur striden.
Första matchen i cupen (eller träningsturneringen om vi ska vara noga) och AIK F05 Akademi står för motståndet. Vi spelar med Annika i mål och sedan två fyror som består av Foppa - Marty - Simone - Eira och Nellie - Penny - Elvis - Hanna. 
Innan matchen förmedlar vi tränare hur vi ska spela försvarsspel och sedan beskådar vi showen från bänken. Tjejerna levererar verkligen grymt försvarsspel. Så klart svårt (även för tränarna) att ställa om och första målet som AIK får med sig kommer efter en rejäl coachmiss! De andra tre målen kommer av lite övermod i form av släppta markeringar och sega hemjobb. I övrigt en fantastisk match där vi visar till och med lite för lite respekt mot detta toppade gäng! 12-9 i avslut och hade vi haft samma spets i avsluten som AIK naturligt nog har hade matchen slutat 4-3 vilket hade varit betydligt mer rättvist resultatmässigt. Tjejerna är nöjda efter matchen och vi tränare är mer än nöjda!

I anfallet ser vi att vi har svårt att utnyttja planens storlek, något som varit ett kännetecken genom hela november-december i futsalligan. Vi fortsätter att jobba på det framöver! Så kul att se att våra härliga breddtjejer tar sig an ett akademilag med hull och hår på detta sätt. AIK får akta sig för oss i framtiden..

<< Tillbaka